ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Διπλό έγκλημα στην Καβάλα: «Τους έφαγα και τους δύο»! Μαρτυρίες ΣΟΚ για το φονικό (vid)

Διπλό έγκλημα στην Καβάλα: «Τους έφαγα και τους δύο»! Μαρτυρίες ΣΟΚ για το φονικό (vid)
intimenews.gr

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες που έρχονται στην δημοσιότητα όσο περνάει η ώρα μετά το διπλό φονικό στην Καβάλα.

«Είναι μια μαύρη μέρα σήμερα για τη Χρυσούπολη» δηλώνουν οι συγχωριανοί του δράστη και των θυμάτων. Πληροφορίες μάλιστα, αναφέρουν ότι παραλίγο ο δράστης να τραυματίσει κι άλλο κόσμο.

«Έφαγα τους δύο λέει, πάω στην Αστυνομία και θα γυρίσω να φάω κι εσένα λέει! Εκεί που είδε κάποιον… Είχε πρόβλημα το παιδί. Ενοχλούσε όλες τις γυναίκες με λόγια και μορφασμούς. Και τη δικιά μου την γυναίκα την ενόχλησε… Σήμερα πανικοβλήθηκαν όλοι και κρύφτηκαν μέσα στα σπίτια, μέχρι να είναι σίγουροι ότι τον πιάσανε. Αυτός παραδόθηκε ο ίδιος. Τους είπε: Τους έφαγα και τους δύο», αναφέρει γνωστός του δράστη και των θυμάτων στην κάμερα του centertv.

Δείτε το βίντεο:

Το χρονικό της τραγωδίας

Οι προσωπικές διαφορές, λόγω γειτνίασης, φέρεται να είναι ο λόγος που όπλισε χθες βράδυ, το χέρι ενός 42χρονου, στην Χρυσούπολη Καβάλας, φτάνοντάς στον στο σημείο να δολοφονήσει τους γείτονές του, μητέρα και γιο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί, πυροβόλησε αρχικά με την κυνηγετική καραμπίνα, την οποία κατείχε νόμιμα, τον συνομήλικο γείτονά του, όταν αυτός εισήλθε στην αυλή της οικίας του για την επίλυση ενός θέματος που είχε προκύψει μεταξύ τους νωρίτερα. Στη συνέχεια πυροβόλησε, τραυματίζοντας θανάσιμα και την 67χρονη μητέρα του θύματος, η οποία παρακολουθούσε λίγα μέτρα πιο κει. Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες από το σημείο του εγκλήματος:

Η αφορμή

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο λόγος για τον οποίο έγινε το διπλό φονικό έχει να κάνει με το που θα παρκάρει το φορτηγό του ο άνδρας, που έπεσε νεκρός απο τα πυρά του γείτονα του. Δράστης και θύμα φέρονται να είχαν συχνά διαφωνίες για το σημείο στάθμευσης του μεγάλου οχήματος. Ο τελευταίος καυγάς τους, το βράδυ της Πέμπτης, είχε τραγική κατάληξη.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος: Έφυγε από τη ζωή η γνωστή ηθοποιός Ελισάβετ Ναζλίδου

Πέθανε η σύζυγος του Λάκη Λαζόπουλου

Σχετικές ειδήσεις