ΚΟΣΜΟΣ

Πέθανε 33χρονος αρνητής του κορονοϊού – Ήταν γυμναστής και κόλλησε στην Τουρκία

Πέθανε 33χρονος αρνητής του κορονοϊού – Ήταν γυμναστής και κόλλησε στην Τουρκία

Ένας 33χρονος γυμναστής και Instagram Influencer, που ήταν αρνητής του κορονοϊού, πέθανε εξαιτίας του Covid 19 τον οποίο «κόλλησε» μετά από ταξίδι του στην Τουρκία.

Ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν τρομερά γυμνασμένος, ένας άνθρωπος ο οποίος προωθούσε την υγιεινή ζωή, την άσκηση και τη σωστή διατροφή, νόσησε από κορονοϊό και στα 33 του πέθανε εξαιτίας του Covid19.

Το χειρότερο όλων, είναι πως ο 33χρονος γυμναστής ήταν αρνητής του κορονοϊού και την πρώτη φορά που μπήκε στο νοσοκομείο είχε στείλει και σχετικό μήνυμα στους περίπου 1 εκατ. ακολούθους που είχε στο Instagram.

Ο Ντμίτρι Στούζουκ, από την Ουκρανία, μάλιστα, είχε γράψει στο Instagram «Θέλω να μοιραστώ με όλους σας πως είμαι άρρωστος, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Ήμουν από αυτούς που πίστευα πως ο κορονοϊός δεν υπάρχει μέχρι που… βρέθηκα θετικός», ήταν ένα από τα μηνύματα που έστειλε μέσα από το νοσοκομείο.

Αφού βγήκε την πρώτη φορά από το νοσοκομείο, στη συνέχεια παρουσίασε σοβαρά προβλήματα και επιπλοκές και εισήχθη ξανά σε κλινική. Τότε έστελνε μηνύματα που ανέφεραν «ο κορονοϊός δεν είναι μια μικρής διάρκειας ασθένεια. Είναι βαριά ασθένεια»!

Μάλιστα, ο Στουζούκ εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα όταν βρέθηκε στην Τουρκία. Είχε ερεθισμένο λαιμό και δυσκολίες στην αναπνοή όπως ανέφερε και επιστρέφοντας στη χώρα του μπήκε άμεσα στο νοσοκομείο. Μετά από οκτώ ημέρες νοσηλείας πήρε εξιτήριο και ιατρικές συμβουλές για να ακολουθήσει στο σπίτι του, όμως, μόλις λίγες ώρες αργότερα μπήκε εσπευσμένα ξανά στο νοσοκομείο καθώς ήταν αναίσθητος!

Η πρώην σύζυγός του, Σοφία, που επίσης έχει εκατομμύρια followers στο Instagram έγραψε πως «Ο Ντίμα έχει προβλήματα στο καρδιοαναπνευστικό σύστημα. Η καρδιά του δεν ανταποκρίνεται». Ο 33χρονος ήταν κλινικά νεκρός, οι γιατροί κατάφεραν να τον επαναφέρουν, όμως, οι προσπάθειές τους τελικά δεν ήταν αρκετές.

Ο θάνατός του ανακοινώθηκε από την πρώην σύζυγό του. «Μόνο οι καλές αναμνήσεις θα μείνουν, τα τρία υπέροχα παιδιά μας και οι πολύτιμες εμπειρίες μας. Θεέ μου, είναι τόσο δύσκολο να συνειδητοποιήσω πως δεν είναι μαζί μας πλέον», έγραψε χαρακτηριστικά. Η 25χρονη Σοφία Στούζουκ, μένει πίσω με τα τρία παιδιά τους, Ντέιβιντ, Λόλα και Ολίβια…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν: Κάποιος να τον σταματήσει! Τα 10 ανοιχτά μέτωπα του «σουλτάνου» σε τρεις ηπείρους