ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αγία Βαρβάρα: «Η μάνα μου με κακομεταχειριζόταν» - Τι λέει η 15χρονη για την στυγερή δολοφονία

Αγία Βαρβάρα: «Η μάνα μου με κακομεταχειριζόταν» - Τι λέει η 15χρονη για την στυγερή δολοφονία
Intime News

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της 15χρονης κατηγορούμενης για την δολοφονία της μητέρας της στην Αγία Βαρβάρα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες από την αστυνομία.

Τα όσα συνέβησαν την περασμένη Παρασκευή μέσα στο σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα περιέγραψε στην κατάθεσή της η 15χρονη, η οποία φέρεται να δολοφόνησε μαζί με τον 17χρονο σύντροφό της και έναν 16χρονο φίλο του τη μητέρα της.

Η κοπέλα ισχυρίστηκε ότι τα ξημερώματα της Παρασκευής ήταν στο σπίτι με τον σύντροφό της. Ο 16χρονος φίλος τους ήρθε αργότερα, του άνοιξαν και μετά εκείνη πήγε προς το δωμάτιό της. Τα αγόρια ήταν εκείνα που μπήκαν στην κρεβατοκάμαρα της μητέρας της, όπου και τη δολοφονήσαν, λέει η ανήλικη.

«Ήταν η μάνα μου δεν μπορούσα να το κάνω», φέρεται να ισχυρίστηκε η 15χρονη για το ειδεχθές έγκλημα που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

«Η μάνα μου με κακομεταχειριζόταν»

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η ανήλικη φέρεται να είπε πως η ζωή της είχε γίνει αφόρητη τον τελευταίο έναν χρόνο, μετά τον θάνατο του πατέρα της. Μάλιστα, είχε εγκαταλείψει το σχολείο, ενώ η μητέρα της δεν ενέκρινε ούτε τη σχέση της, ούτε τις παρέες της.

«Με κακομεταχειριζόταν. Η ζωή μου είχε γίνει αφόρητη. Ήμουν ακραία απελπισμένη και έφθασα στο αμήν. Όμως δεν είχα τη δύναμη να τη σκοτώσω. Ήταν μάνα μου και δεν μπορούσα να το κάνω…», φέρεται να είπε.

«Του έδωσα την πεταλούδα, γιατί δεν είχα τα κότσια να σκοτώσω»

Από την άλλη, ο 17χρονος Ρουμάνος, είχε προβλήματα με την αστυνομία για ουσίες και μικροκλοπές.

Κι εκείνος, περιγράφοντας τη στυγερή δολοφονία, αρνήθηκε ότι ήταν ο άνθρωπος που δολοφόνησε την άτυχη γυναίκα με 70 μαχαιριές.

«Είπα στον 16χρονο φίλο μου να μας βοηθήσει και θα του δίναμε χρήματα. Τα ξημερώματα της Παρασκευής του ανοίξαμε την πόρτα και η φίλη μου πήγε στο διπλανό δωμάτιο. Πήγαμε στο υπνοδωμάτιο της μητέρας της και τότε εγώ του έδωσα την πεταλούδα, γιατί δεν είχα τα κότσια να σκοτώσω. Την ακινητοποιήσαμε, εγώ της έβαλα στο πρόσωπο το μαξιλάρι και ο 16χρονος τη μαχαίρωνε. Τη δέσαμε μετά…» φέρεται να ισχυρίστηκε φορτώνοντας το έγκλημα στον 16χρονο, ο οποίος όμως αρνείται τα πάντα.

Ως δέλεαρ, η 15χρονη και ο Ρουμάνος φέρεται να του υποσχέθηκαν ότι θα του έδιναν όσα χρήματα υπήρχαν στο σπίτι και προέρχονταν από την πώληση περιουσιακών στοιχείων της 50χρονης, αν τους βοηθούσε να τη βγάλουν από τη μέση, σύμφωνα με το Star.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές ΗΠΑ: Σενάριο ανατροπής – Πώς ο Τραμπ μπορεί να κερδίσει τις εκλογές