ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θρίλερ στην Αγία Βαρβάρα: Πάνοπλοι αστυνομικοί αναζητούν τον ένοπλο που έγινε «καπνός»

Θρίλερ στην Αγία Βαρβάρα: Πάνοπλοι αστυνομικοί αναζητούν τον ένοπλο που έγινε «καπνός»
InTime

Παρά το γεγονός ότι είχε περικυκλωθεί από δεκάδες πάνοπλους αστυνομικούς, ο 40χρονος Ρομά, ο οποίος είχε ταμπουρωθεί για ώρες σε κτίριο της οδού Μακρυγιάννη στην Αγία Βαρβάρα, κατάφερε να γίνει καπνός.

Βίντεο/Φωτορεπορτάζ: Λευτέρης Παρτσάλης

Ο 40χρονος… έπαιζε στην «έδρα» του και αυτό φαίνεται ότι διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο. Γνώριζε τα «κατατόπια», ενδεχομένως και σημεία του κτιρίου που συγκοινωνούν με άλλο κτίριο, και έτσι διέφυγε από τον κλοιό των αστυνομικών δυνάμεων.

Στην Αγία Βαρβάρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του, η οποία θα συνεχιστεί –εάν χρειαστεί- καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας. Η Αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τον 40χρονο και αναμένεται να πραγματοποιήσει έρευνες σε σπίτια συγγενικών του προσώπων αλλά και φίλων του.

Στην επιχείρηση εντοπισμού του συμμετέχουν άντρες της ΕΚΑΜ, άντρες της ΟΠΚΕ, της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ασφάλειας. Ο δράστης είναι οπλισμένος και χαρακτηρίζεται επικίνδυνος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης εξαφανίστηκε από το κτίριο αρκετή ώρα πριν μπουν μέσα οι αστυνομικοί.

Νωρίτερα το μεσημέρι της Δευτέρας ο 40χρονος είχε πυροβολήσει εναντίον διερχόμενου αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα. Ο οδηγός για να αποφύγει τα πυρά έπεσε πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας από τους δύο επιβαίνοντες.

Οι άνδρες της αστυνομίας μπήκαν στον χώρο όπου είχε κλειστεί ο οπλισμένος άνδρας.InTime

Στη συνέχεια, ο δράστης ταμπουρώθηκε σε κτίριο της οδού Μακρυγιάννη για ώρες, μέχρι που άντρες της ΕΚΑΜ πραγματοποίησαν έφοδο και διαπίστωσαν ότι έχει γίνει καπνός. Η έρευνα της Ασφάλειας θα συνεχιστεί στην Αγία Βαρβάρα, ενώ θα εξεταστεί και το κατά πόσο μπορεί ο 40χρονος να βρήκε «καταφύγιο» σε κάποιον καταυλισμό της δυτικής Αττικής.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εμβόλιο κορονοϊού: Περιστατικό αλλεργικής αντίδρασης στην Αθήνα - Αντιμετωπίστηκε επιτυχώς