ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πτώμα σε βαλίτσα στα Βίλια: «Αγγίζουν» το δολοφόνο της 38χρονης - Ποιος και γιατί τη σκότωσε

Πτώμα σε βαλίτσα στα Βίλια: «Αγγίζουν» το δολοφόνο της 38χρονης - Ποιος και γιατί τη σκότωσε

Το κινητό της άτυχης γυναίκας και οι τελευταίες κινήσεις της δείχνουν τον άνθρωπο που τη δολοφόνησε, την έβαλε σε βαλίτσα και την πέταξε σε ερημική τοποθεσία. 

Μια ανάσα από το δολοφόνο ή τους δολοφόνους της 38χρονης Κινέζας που βρέθηκε νεκρή μέσα σε βαλίτσα στα Βίλια είναι οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή του Alpha Tlive, οι αστυνομικοί κατάφεραν από την άρση απορρήτου των επικοινωνιών, από το τηλέφωνο της 38χρονης, να εντοπίσουν τις κινήσεις της πριν από τον φρικτό της θάνατο.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως έχει εντοπιστεί μια παράνομη λέσχη σε μεγάλη συνοικία της Αθήνας την οποία φαίνεται να επισκεπτόταν πολύ συχνά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι με την βοήθεια των κεραιών οι αστυνομικοί «είδαν» τις κινήσεις της 38χρονης η οποία έφευγε από το σπίτι της στο Μεταξουργείο, πήγαινε σε μια λέσχη στην πλατεία Κουμουνδούρου και από εκεί στην συνέχεια στην πολύ μεγάλη αυτή λέσχη στο κέντρο.

Οι αστυνομικοί από τις έρευνες στην περιοχή και μετά από καταθέσεις έμαθαν ότι η συγκεκριμένη λέσχη ήταν κλειστή για τουλάχιστον 2 εβδομάδες χωρίς κανένας να μπαίνει και να βγαίνει από εκεί.

Αυτό που προσπαθούν να μάθουν τώρα είναι η σχέση που είχε η άτυχη 38χρονη με τους ιδιοκτήτες της λέσχης που είναι πολύ γνωστή στους λάτρεις του τζόγου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ένοπλες Δυνάμεις: Τέλος η θρυλική «καναδέζα» - Αυτό θα είναι το νέο «εθνικό όχημα»