ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Έκρηξη αυτοκινήτου στα Μελίσσια: Τι ψάχνουν οι αστυνομικοί - Τα πρώτα στοιχεία

Έκρηξη αυτοκινήτου στα Μελίσσια: Τι ψάχνουν οι αστυνομικοί - Τα πρώτα στοιχεία

Η έκρηξη στο αυτοκίνητο έξω από τηλεοπτικό στούντιο στα Μελίσσια σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής.

Αρχισυντάκτης της εκπομπής του Μένιου Φουρθιώτη είναι ο δημοσιογράφος, στο αυτοκίνητο του οποίου τοποθετήθηκε αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός έξω από τα στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon στα Μελίσσια.

Ο Γιώργος Σφακιανάκης δημοσιοποίησε το γεγονός μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook. Μία εβδομάδα νωρίτερα, τα στούντιο του Epsilon είχαν εκκενωθεί μετά από τηλεφώνημα για βόμβα που αποδείχτηκε φάρσα. Οι αστυνομικοί θα ερευνήσουν κατά πόσο υπάρχει σύνδεση των δύο περιστατικών.

Οι συνεργάτες της εκπομπής του Μένιου Φουρθιώτη υποστηρίζουν ότι η εκπομπή δέχεται απειλές το τελευταίο διάστημα και ότι είχε ενημερωθεί γι΄αυτό το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Αστυνομία.

Σημειώνεται ότι η έκρηξη στο αυτοκίνητο του Γιώργου Σφακιανάκη σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής. Άγνωστος πλησίασε το όχημα, τοποθέτησε από κάτω αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό και εξαφανίστηκε από την οδό Στουντίου στα Μελίσσια. Οι εργαζόμενοι στο εσωτερικό του σταθμού άκουσαν έκρηξη και βγήκαν έξω. Εκεί είδαν ένα αυτοκίνητο να φλέγεται και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική και την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος μίλησαν με τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, ενώ αναμένουν να του πάρουν αναλυτική κατάθεση για να βρουν την άκρη του νήματος και να ξετυλίξουν την έρευνα. Ο δράστης, πάντως, φαίνεται ότι έδρασε στο σκοτάδι, χωρίς να αφήσει –όπως τουλάχιστον φαίνεται προς το παρόν- ίχνη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορoνοιός: Το crash test των σχολείων, ο γρίφος του λιανεμπορίου και η ανησυχία των ειδικών