ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πυροβολισμοί στον Άλιμο: «Γάζωσε» την πολυκατοικία γιατί πίστευε ότι θα τον σκοτώσουν

Πυροβολισμοί στον Άλιμο: «Γάζωσε» την πολυκατοικία γιατί πίστευε ότι θα τον σκοτώσουν

Στη λύση του μυστηρίου για τους πυροβολισμούς σε πολυκατοικία στον Άλιμο έφτασαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, οι οποίοι συνέλαβαν τον ένοπλο που άνοιξε πυρ.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο δράστης είναι ένας θηριώδης άντρας, ο οποίος είχε συλληφθεί ξανά στο παρελθόν για παράνομη οπλοκατοχή. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο άντρας αυτός θεώρησε ότι παρακολουθείται από άτομα που επέβαιναν σε μηχανή. Φοβήθηκε ότι θα τον σκοτώσουν και έτσι αποφάσισε να πυροβολήσει στον αέρα για να γλιτώσει. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πυροβόλησε στα «τυφλά» περίπου οχτώ φορές. Οι περισσότερες σφαίρες έφυγαν στον αέρα, ενώ κάποιες καρφώθηκαν στον 3ο και στον 4ο όροφο πολυκατοικίας στον Άλιμο.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το 9αρι πιστόλι που χρησιμοποίησε ο δράστης, το οποίο μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Εκεί ταυτοποιήθηκε ως το όπλο με το οποίο «γαζώθηκε» η πολυκατοικία.

Οι αστυνομικοί δεν θεωρούν καθόλου απίθανο ο δράστης πράγματι να παρακολουθούνταν από αγνώστους. Αξιόπιστες πηγές προσθέτουν ότι η αναφορά του συλληφθέντα ότι φοβήθηκε και πυροβόλησε στα «τυφλά» γίνεται πιστευτή. Και αυτό διότι από την έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης δεν στόχευσε την πολυκατοικία. Προέκυψε επίσης ότι πυροβόλησε και άλλες φορές χωρίς οι σφαίρες να καταλήξουν στο κτίριο. Επρόκειτο για αντίδραση πανικού, όπως λένε αστυνομικές πηγές. Ενδεχομένως μάλιστα ο δράστης να ήταν ακόμα πιο φοβισμένος λόγω του κλίματος που έχει δημιουργηθεί από το μπαράζ δολοφονιών που έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα στην Αθήνα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Αποκάλυψη για ληστεία «καρμπόν» σε συνάδελφο του πιλότου