ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Γλυκά Νερά: Στις φυλακές Κορυδαλλού ο συζυγοκτόνος – Με ποιον είναι στο κελί

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος
Σπύρος Μελισσάρης

Σε κελί ασφαλείας στη ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού θα κρατηθεί ο 33χρονος σύζυγος της 20χρονος Καρολάιν, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, έχει εκπονηθεί από τη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής ειδικό σχέδιο ασφαλείας. Ο 33χρονος θα κρατηθεί μαζί με δύο κρατούμενους στο ίδιο κελί. Ήδη έχουν επιλεγεί οι δύο συγκρατούμενοί του, οι οποίοι είναι παλιοί κρατούμενοι στις φυλακές και κρίθηκαν «κατάλληλοι» για συνύπαρξη με τον 33χρονο. Παράλληλα, ο κρατούμενος θα επιτηρείται από σωφρονιστικό υπάλληλο.

Στόχος της διεύθυνσης των φυλακών είναι να μη δεχτεί επίθεση, λόγω της έκτασης και της δημοσιότητας που έχει πάρει το θέμα το τελευταίο διάστημα.

Το επόμενο βήμα είναι ο 33χρονος να περάσει από συνέντευξη από τη διευθύντρια των φυλακών. Στη ΣΤ’ πτέρυγα κρατούνται και άλλα πρόσωπα που έχουν απασχολήσει την επικαιρότητα, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αυτό του Μένιου Φουρθιώτη. Όσον αφορά στο τεστ για τον κορονοϊό, ο 33χρονος έχει ήδη υποβληθεί σε τεστ κατά την κράτησή του στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Τι αποκαλύπτει η ζημιά στην πόρτα της κρεβατοκάμαρας για τη σχέση του ζευγαριού