ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Άρτα: Ο συνταξιούχος αστυνομικός πυροβόλησε τρεις φορές και σκότωσε τον ξάδερφό του

Δολοφονία Άρτα
Σοκ έχει προκληθεί στην μικρή κοινότητα του Αστροχωρίου, στα ορεινά της Άρτας, από την εν ψυχρώ δολοφονία ενός 62χρονου πατέρα τριών παιδιών

Άρτα: Για ασήμαντη αφορμή η δολοφονία του 62χρονου πατέρα τριών παιδιών

Σοκ έχει προκληθεί στην μικρή κοινότητα του Αστροχωρίου, στα ορεινά της Άρτας, από την εν ψυχρώ δολοφονία ενός 62χρονου πατέρα τριών παιδιών. Δράστης ένας 64χρονος συνταξιούχος αστυνομικός, ο οποίος, κατά πληροφορίες, είχε αποταχθεί από το σώμα της ΕΛΑΣ και ο οποίος ήταν μακρινός ξάδερφος του θύματος.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας όταν θύτης και θύμα, οι οποίοι κατά πληροφορίες στο παρελθόν είχαν κτηματικές διαφορές, συναντήθηκαν σε δρόμο του χωριού με τα αυτοκίνητά τους. Στο αυτοκίνητο του θύματος, μάλιστα, φέρεται να επέβαιναν και μέλη της οικογένειάς του.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr οι δύο άνδρες λογομάχησαν με τον 64χρονο να παίρνει την καραμπίνα από το αυτοκίνητό του και να πυροβολεί τρεις φορές τον 62χρονο ο οποίος πέθανε ακαριαία λόγω των πολλαπλών του τραυμάτων.

Τελικά ο 64χρονος συνελήφθη λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Δευτέρας με τους κατοίκους του χωριού να είναι συγκλονισμένοι από το άγριο έγκλημα χωρίς να μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία στην Άρτα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Bullying σε βάρος 13χρονου: «Δώσε μας λεφτά, γιατί αλλιώς θα σκοτώσουμε τη μάνα σου»

Καιρός: Με καταιγίδες και χαλάζι η Τρίτη - Έρχεται νέο σφοδρότερο κύμα κακοκαιρίας

Αγνώριστος ο Τομ Κρουζ σε αγώνα μπέιζμπολ – Χαμός στο twitter