ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κολωνάκι: Μυστήριο με την πτώση της 13χρονης από τον 6ο όροφο - Τι εξετάζουν οι Αρχές

Τους λόγους που οδήγησαν την 13χρονη να πέσει στο κένο από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας διερευνούν οι Αρχές
Τους λόγους που οδήγησαν την 13χρονη να πέσει στο κένο από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας διερευνούν οι Αρχές
Intime - Φωτογραφία αρχείου

Στο επίκεντρο της έρευνας έχουν τεθεί οι σχέσεις της ανήλικης με τον πατέρα της καθώς και πληροφορίες που αναφέρουν πως πριν την πτώση της από τον 6ο όροφο στο Κολωνάκι είχε προηγηθεί καβγάς

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την πτώση του 13χρονου κοριτσιού από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας στο Κολωνάκι το απόγευμα της Δευτέρας 22 Νοεμβρίου.

Καλά ενημερωμένες πηγές, μιλώντας στο Newsbomb.gr, ανέφεραν πως ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι που οδήγησαν την ανήλικη σε αυτή την απόφαση, εξηγώντας πως στο επίκεντρο της έρευνας έχουν τεθεί οι σχέσεις της ανήλικης με τον πατέρα της καθώς και πληροφορίες που αναφέρουν πως πριν την πτώση της από τον 6ο όροφο είχε σημειωθεί καβγάς.

Ωστόσο, οι ίδιες πηγές εξήγησαν στο Newsbomb.gr, πως μέχρι στιγμής δεν έχουν συλλεχθεί στοιχεία που να «δείχνουν» προβληματική σχέση μεταξύ πατέρα – κόρης αλλά αντίθετα προκύπτει ότι η σχέση της 13χρονης με τον πατέρα της ήταν καλή και ισορροπημένη.

«Η έρευνα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη. Ωστόσο τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν πως πρόκειται για ένα χαρούμενο παιδί το οποίο δεν είχε εκφράσει ποτέ σκέψεις περί αυτοκτονίας. Όλα δείχνουν πως πρόκειται για μία φυσιολογική οικογένεια. Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί ο λόγος που οδήγησε την μικρή σε αυτή την απόφαση» επεσήμαναν χαρακτηριστικά.

Κολωνάκι: Οι δραματικές στιγμές της μεταφοράς στο νοσοκομείο της 13χρονης

Η πτώση του κοριτσιού από τον 6ο όροφο της πολυκατοικίας στο Κολωνάκι έλαβε χώρα λίγο μετά τις 19.30 το απόγευμα της Δευτέρας 22 Νοεμβρίου. Ευτυχώς η πτώση της ανακόπηκε από ένα δένδρο και τα χειρότερα αποφεύχθηκαν.

Από την πτώση το κορίτσι έφερε κατάγματα στο σώμα και στο κρανίο, ενώ νοσηλεύεται στο Παίδων σε σοβαρή κατάσταση. Άμεσα στήθηκε επιχείρηση από το ΕΚΑΒ με άνδρες της αστυνομίας να διευκολύνουν τη διακομιδή της 13χρονης στο νοσοκομείο.

Οι εικόνες από τη μεταφορά της στο νοσοκομείο συγκλονίζουν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στη Βουλγαρία: 45 άνθρωποι κάηκαν σε λεωφορείο που έπιασε φωτιά – Οι 12 ήταν παιδιά

Νέα μέτρα: Πώς μπαίνουν οι μη εμβολιασμένοι σε σούπερ μάρκετ και φαρμακεία

Χριστούγεννα 2021: Πότε κλείνουν τα σχολεία για τις γιορτές