ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Πλιάτσικο 2 λεπτών σε ζαχαροπλαστείο των νοτίων προαστίων - Πήραν και τα κέρματα

Σε δύο λεπτά οι διαρρήκτες «άδειασαν» ζαχαροπλαστείο των νοτίων προαστίων
Σε δύο λεπτά οι διαρρήκτες «άδειασαν» ζαχαροπλαστείο των νοτίων προαστίων

Στο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας φαίνονται οι διαρρήκτες να «ανοίγουν» τη γυάλινη κεντρική είσοδο και να εισβάλουν στο εσωτερικό του μαγαζιού

Βίντεο-ντοκουμέντο από σπείρα διαρρηκτών που ρήμαζε καταστήματα στα νότια προάστια της Αθήνας φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Newsbomb.gr.

Στο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας φαίνονται τέσσερις «ποντικοί» με κουκούλες να «ανοίγουν» την γυάλινη κεντρική είσοδο ζαχαροπλαστείου, να εισβάλουν στο εσωτερικό του μαγαζιού και να τρέχουν προς την ταμειακή μηχανή.

Το εντυπωσιακό είναι ότι οι δράστες κάθονται για αρκετή ώρα στο εσωτερικό του καταστήματος (συνολικά δύο λεπτά) και ψάχνουν και τους εσωτερικούς χώρους. Στη συνέχεια, οι τρεις από τους διαρρήκτες αποχωρούν, ενώ ο τέταρτος πηγαίνει ξανά στην ταμειακή μηχανή για να πάρει τα ψιλά που είχαν απομείνει.

Μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής συνελήφθησαν πέντε διαρρήκτες και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία. Συνολικά εξιχνιάστηκαν τρεις διαρρήξεις σε καταστήματα των νοτίων προαστίων, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες επιθέσεις στην ίδια περιοχή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος στο Ηράκλειο: Από τα «φώτα» και τις μεγάλες πίστες στην αυτοκτονία

Τρόμος για δύο ανήλικες στην Ερμού: Δύο άνδρες τις κυνήγησαν για να τις θωπεύσουν

Το σκοτεινό παρελθόν του επιχειρηματία που απέλυσε 900 μέσω Zoom: Απειλές, απάτες, προσβολές