ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θεσσαλονίκη: Λήστεψε ζαχαροπλαστείο και ψιλικατζίδικο με… ψεύτικο όπλο

Θεσσαλονίκη: Λήστεψε ζαχαροπλαστείο και ψιλικατζίδικο με… ψεύτικο όπλο
Ληστείες με ψεύτικο όπλο έκανε ένας 31χρονος στη Θεσσαλονίκη
ΕΛΑΣ

Ληστείες με ψεύτικο όπλο έκανε ένας 31χρονος στη Θεσσαλονίκη

Χειροπέδες σε έναν 31χρονο Έλληνα για ληστείες σε καταστήματα υπό την απειλή ψεύτικου πιστολιού αλλά και την κλοπή ενός ΙΧ πέρασαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για ληστείες τελεσμένες κατά συρροή, παράβαση του Νόμου περί όπλων και για βία κατά δικαστικών υπαλλήλων.
Η πρώτη ληστεία σημειώθηκε το μεσημέρι της 14ης Ιανουαρίου με τον 31χρονο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του να μπαίνει σε ζαχαροπλαστείο στην περιοχή της Τούμπας και με την απειλή πιστολιού να αφαιρεί το χρηματικό ποσό των 65 ευρώ.

Δύο ημέρες αργότερα, το πρωί της 16ης Ιανουαρίου ο 31χρονο έκλεψε σταθμευμένο Ι.Χ. από την περιοχή της Ανάληψης, με το οποίο ξημερώματα της επόμενης ημέρας μετέβη σε κατάστημα ψιλικών στο κέντρο της πόλης, όπου με την απειλή πιστολιού αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 650 ευρώ και ακολούθως διέφυγε με το κλεμμένο όχημα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το απόγευμα της Τρίτης τον δράστη να κινείται με το κλεμμένο αυτοκίνητο στο κέντρο της πόλης και τον συνέλαβαν, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Σε έρευνα του οχήματος βρέθηκε και κατασχέθηκε μία απομίμηση πιστολιού, καθώς επίσης στην οικία του και στην κατοχή του βρέθηκαν ενδύματα που φορούσε κατά την τέλεση των ληστειών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στο Survivor 5: Παίκτης συνελήφθη για ασέλγεια σε 16χρονη πριν μπει στο παιχνίδι

Συγκλονίζει η 24χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της: Θυμάμαι τη στιγμή που ξεκούμπωνε το παντελόνι

Μαρουσάκης στο Newsbomb.gr: Το χιόνι θα φτάσει... στη θάλασσα! Έντονα φαινόμενα σε Εύβοια, Αττική

Ινδία: Γεννήθηκε μωρό με τέσσερα χέρια και τέσσερα πόδια - Σκληρές εικόνες