ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Καλλιθέα: Τρόμος για 30χρονη στο σπίτι της – Ληστές την έδεσαν, τη φίμωσαν και την απείλησαν

Καλλιθέα: Τρόμος για 30χρονη στο σπίτι της
Η ΕΛ.ΑΣ. ειδοποιήθηκε από τους οικείους της, οι οποίοι την αναζητούσαν τηλεφωνικά και δεν την έβρισκαν
Intime News

Εφιάλτης για 30χρονη στην Καλλιθέα: Αδίστακτοι ληστές την έδεσαν και τη φίμωσαν

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια αδίστακτων κακοποιών έζησε μία 30χρονη μέσα στο σπίτι της στην περιοχή της Καλλιθέας. Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 09:30 το πρωί της Τετάρτης (27/4) την ώρα που επέστρεφε στο διαμέρισμά της. Τότε ήταν που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με διαρρήκτες που είχαν εισβάλει στο σπίτι της.

Οι κακοποιοί, προκειμένου να εξασφαλίσουν ότι δεν θα καλέσει την Αστυνομία, της άσκησαν σωματική βία, την έδεσαν με μία ζώνη, την φίμωσαν για να μη φωνάζει και την απείλησαν ζητώντας να τους αποκαλύψει που έχει κρυμμένα τα λεφτά της. Για αρκετά λεπτά έκαναν το σπίτι «φύλλο και φτερό», άρπαξαν μικρό χρηματικό ποσό συν κάποια κοσμήματα που υπήρχαν και εξαφανίστηκαν, αφήνοντας την 30χρονη γυναίκα δεμένη στο πάτωμα.

Η ΕΛ.ΑΣ. ειδοποιήθηκε από τους οικείους της, οι οποίοι την αναζητούσαν τηλεφωνικά και δεν την έβρισκαν. Στο σημείο έφτασε περιπολικό της Άμεσης Δράσης, οι αστυνομικοί έλυσαν τη γυναίκα, ενώ παρά τις έρευνες δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τ.Α. Καλλιθέας.