ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Εξάρχεια:Επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε κατάληψη που έμενε ο Μαροκινός που επιχείρησε να βιάσει δημοσιογράφο

Εξάρχεια:Επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε κατάληψη που έμενε ο Μαροκινός που επιχείρησε να βιάσει δημοσιογράφο
INTIME NEWS - ΧΗΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ / ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Έχουν προσαχθεί οχτώ αλλοδαποί - Στο κτήριο

Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση τριώροφου κτηρίου που τελούσε υπό κατάληψη στην περιοχή των Εξαρχείων.

Μέχρι στιγμής έχουν προσαχθεί 8 αλλοδαποί σε βαρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία.

Πρόκειται για εγκαταλελειμμένο κτήριο στην οδό Ψέλλου. Η επιχείρηση έγινε κατόπιν καταγγελίας του ιδιοκτήτη του ο οποίος ανέφερε στην ΕΛΑΣ ότι άγνωστοι το έχουν καταλάβει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr από την έρευνα προέκυψε ότι στο συγκεκριμένο κτήριο ζούσε και ο Μαροκινός ο οποίος συνελήφθη χθες τα ξημερώματα για την σεξουαλική επίθεση με θύμα 41χρονη δημοσιογράφο που είχε γίνει στην περιοχή στις 14 Ιουλίου.

Ο Μαροκινός την ακινητοποίησε ενώ εκείνη είχε στα αυτιά ακουστικά και άκουγε μουσική. Στη συνέχεια, φέρεται να την έσυρε σε μία πυλωτή και προσπάθησε να τη βιάσει. Η γυναίκα σώθηκε χάρη στις φωνές των κατοίκων της περιοχής που αντιλήφθηκαν την επίθεση.

Η Αστυνομία ερευνά μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες ο Μαροκινός είχε συνεργό που κρατούσε τσίλιες. Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του.