ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πώς διέφυγαν οι ληστές του Ασπροπύργου - Έδεσαν τον επιχειρηματία, έκαψαν το όχημα διαφυγής τους

Το Golf με το οποίο διέφυγαν οι ληστές και στη συνέχεια του έβαλαν φωτιά

Σεσημασμένοι και αδίσταστοι είναι οι ληστές που έδεσαν επιχειρηματία στον Ασπρόπυργο και τον ανάγκασαν να τους δώσει τον συνδυασμό του χρηματοκιβωτίου του. Το Newsbomb.gr αποκαλύπτει τον τρόπο διαφυγής τους.

Σε απόμερη περιοχή του Μενιδίου βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο διαφυγής των επικίνδυνων κακοποιών που εισέβαλαν σε σπίτι επιχειρηματία στον Ασπρόπυργο.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία που δημοσιεύει το Newsbomb.gr, οι τέσσερις ληστές εξαφανίστηκαν με ένα λευκό όχημα μάρκας VW (Golf). Σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο κλάπηκε από τους δράστες έξω από την οικία του θύματός και στη συνέχεια κινήθηκαν με αυτό από τον Ασπρόπυργο στο Μενίδι.

Εκεί, του έβαλαν φωτιά για να μην αφήσουν πίσω τους ίχνη. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι άντρες της Ασφάλειας εντόπισαν και μία σακούλα που περιείχε μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό.

Το μπιτόνι που χρησιμοποίησαν οι δράστες

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες είναι σεσημασμένοι ληστές. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 4.30 το πρωί της Τρίτης, όταν τέσσερα άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εισέβαλαν στο σπίτι του επιχειρηματία και τον έδεσαν με tire up.

Στη συνέχεια, τον ανάγκασαν να τους πει τον κωδικό του χρηματοκιβωτίου, από το οποίο αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό, σύμφωνα με την καταγγελία του επιχειρηματία.

Οι δράστες φέρονται να απέσπασαν περισσότερα από 70.000 ευρώ και χρυσές λίρες. Το θύμα κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει την Αστυνομία.