ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Παλαιό Φάληρο: Ο μικρός γιος έλυσε την οικογένεια μετά τη ληστεία

Παλαιό Φάληρο: Ο μικρός γιος έλυσε την οικογένεια μετά τη ληστεία
Glomex

Παλαιό Φάληρο: Οι ληστές έδεσαν και φίμωσαν γονείς και παιδιά και στη συνέχεια έκλεψαν χρήματα και κοσμήματα.

Νύχτα τρόμου πέρασε μια τετραμελής οικογένεια στο Παλαιό Φάληρο. Γύρω στις 12:30 τη νύχτα ένας 55χρονος επιχειρηματίας βγήκε από το σπίτι του όπου τον περίμεναν τρία άτομα με καραμπίνα.

Τον απείλησαν και τον έβαλαν μέσα στο σπίτι και τον έδεσαν μαζί και τη γυναίκα του και τα δύο τους παιδιά με τάι ραπ και τους απειλούσαν για να τους δείξουν που είναι τα χρήματα και τα κοσμήματα. Οι ληστές έκαναν άνω κάτω το σπίτι και τελικά πήραν κοσμήματα και ρολόγια.

Ο 55χρονος επιχειρηματίας στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς ανέφερε πως οι τρεις δράστες φορούσαν κουκούλες και μιλούσαν σπαστά ελληνικά μεταξύ τους.

«Φορούσαν κουκούλες και το μόνο που βλέπαμε ήταν τα μάτια τους. Μιλούσαν σπαστά ελληνικά. Μας έδεσαν πισθάγκωνα, εκτός από τον μικρό μου γιο. Με ένα ψαλίδι σιγά σιγά κατάφερε να λυθεί και έτσι ειδοποιήσαμε την Αστυνομία. Έμειναν μέσα στο διαμέρισμα περίπου 45 λεπτά», είπε ο 55χρονος.

Η σύζυγος του επιχειρηματία, μιλώντας στο OPEN για τις στιγμές τρόμου που πέρασαν σήμερα (11/1) τα ξημερώματα, τόνισε πως ήταν τρία άτομα που μπήκαν στο σπίτι τους. «Είμαστε καλά» είπε ωστόσο. Οι ληστές τους έδεσαν και τους φίμωσαν, ενώ φέρεται να παρακολουθούσαν τον επιχειρηματία.

«Όλα συνέβησαν στις 12μιση το βράδυ. Ήταν τρία άτομα, μας έδεσαν, μας απείλησαν και μας έκλεψαν. Προσπάθησα να λύσω πρώτα το παιδί μου και μετά προσπαθήσαμε να λύσουμε ο ένας τον άλλον», είπε η γυναίκα.

Οι αστυνομικοί έκαναν εξονυχιστική έρευνα στο σπίτι για δακτυλικά αποτυπώματα και γεννητικό υλικό, ενώ εκτιμούν ότι οι δράστες είναι σεσημασμένοι και ανήκουν σε συμμορία που χτυπά σπίτια.

Διαβάστε ακόμα:

Παλαιό Φάληρο: «Προσπάθησα να λύσω τα παιδιά μου», λέει η μητέρα

Παλαιό Φάληρο: Οι ληστές απείλησαν τον 55χρονο πατέρα με καραμπίνα

Παλαιό Φάληρο: Φίμωσαν και έδεσαν οικογένεια για να την κλέψουν