ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Πάνω από 80 συλλήψεις πριν από τον τοπικό αγώνα Νέα Ιωνία – Ηράκλειο

Πάνω από 80 συλλήψεις πριν από τον τοπικό αγώνα Νέα Ιωνία – Ηράκλειο

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 87 ανθρώπων πριν από τον αγώνα Νέα Ιωνία – Ηράκλειο για την Α’ ΕΠΣΑ, επειδή διαπιστώθηκε ότι είχαν πολεμοφόδια και ναρκωτικά στην κατοχή τους.

Σήμερα (01/10), η Νέα Ιωνία υποδέχθηκε το Ηράκλειο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 1–0, χάρη στο τέρμα του Μακρή, στο 78’. Ωστόσο, πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, η Αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις, αποτρέποντας πιθανό οπαδικό επεισόδιο.

Συγκεκριμένα, εντοπίσθηκαν 23 άνθρωποι κοντά στο γηπέδο της περιοχής, εκ των οποίων οι 13 ήταν ανήλικοι, που έφεραν κομμάτια ξύλου και σιδερένια ράβδο, ενώ, σε άλλο σημείο, βρέθηκαν ακόμη 64 άτομα, από τους οποίους οι 49 ήταν ανήλικα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικές ουσίες, φωτοβολίδες, κροτίδες, λίμα και σίδερο.

Με τη συνδρομή αστυνομικών της ΟΠΚΕ και της ομάδας «Δράση», προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους και την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, ενώ, όπως διαπιστώθηκε, τυγχάνουν οπαδοί δύο διαφορετικών ομάδων, οι οποίες θα αγωνίζονταν σε γήπεδο της περιοχής αργότερα.

Όλα τα άτομα συνελήφθησαν –κατά περίπτωση– για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, παράβαση των νόμων για τον αθλητισμό, τα όπλα, τις φωτοβολίδες, τα ναρκωτικά και για διατάραξη της κοινής ειρήνης και θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Σχετικές ειδήσεις