ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Καταδίωξη στο Μενίδι: Αλαλούμ στη δυτική Αττική από τον διπλασιασμό κλοπών και ληστειών

Καταδίωξη στο Μενίδι: Αλαλούμ στη δυτική Αττική από τον διπλασιασμό κλοπών και ληστειών
Eurokinissi

Μενίδι: Οι άγνωστοι δράστες παράτησαν το χρηματοκιβώτιο στην αυλή του σπιτιού και διέφυγαν απειλώντας με όπλο υπάλληλο εταιρεία σεκιούριτι

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τρίτης 12 Μαρτίου 2024 και συγκεκριμένα στις 21:00 όταν έξι δράστες εισέβαλαν σε οικία στην περιοχή των Θρακομακεδόνων του Δήμου Αχαρνών.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έξι κουκουλοφόροι οι οποίοι εισέβαλαν στην οικία αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο. Ωστόσο οι δράστες βρέθηκαν μπροστά σε μία αναπάντεχη έκπληξη όταν εμφανίστηκε μπροστά τους ο ιδιοκτήτης του σπιτιού. Οι άγνωστοι δράστες παράτησαν το χρηματοκιβώτιο στην αυλή του σπιτιού και διέφυγαν απειλώντας με όπλο υπάλληλο εταιρεία σεκιούριτι.

Έπειτα από καταδίωξη οι Αρχές έχασαν τους δράστες καθώς το κέντρο απελπισμένα προσπαθούσε να βρει περιπολίες στην περιοχή τη στιγμή που βρισκόντουσαν στο τοπικό τμήμα ασφαλείας πάνω από 20 αστυνομικοί δύο ομάδων ΟΠΚΕ και Δίας οι οποίοι ανέμεναν πολύωρη διαδικασία αυτοφώρου για μικροποσότητες ναρκωτικών, δράστες των οποίων αυτόφωρων αφέθησαν ελεύθεροι την επόμενη μέρα.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο Newsbomb.gr «οι εντολές των αξιωματικών για απόδοση και συλλήψεις αναγκάζουν τις επιπλέον περιπολίες στο κυνήγι ναρκωτικών αφήνοντας τις υπόλοιπες γειτονιές στο έλεος των διαρρηκτών αναμένοντας ώρες στα τοπικά τμήματα για την διαδικασία».

Σημειώνεται ότι το τελευταίο διάστημα οι ληστείες και οι κλοπές έχουν διπλασιαστεί.