Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στο κέντρο της Αθήνας – Μία προσαγωγή

Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν άμεσα και στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας, αποκλείοντας την περιοχή

Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στο κέντρο της Αθήνας – Μία προσαγωγή

Νεκρή γυναίκα στο κέντρο της Αθήνας.

Snapshot
  • Γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στην οδό Κολοκοτρώνη, στο κέντρο της Αθήνας.
  • Ένας άνδρας προσήχθη και εξετάζεται ως ύποπτος.
  • Η επικοινωνία μεταξύ του άνδρα και της γυναίκας φέρεται να έγινε μέσω εφαρμογής γνωριμιών.
  • Μάρτυρας άκουσε έντονες γυναικείες κραυγές και σπάσιμο τζαμαρίας τα ξημερώματα, πριν καλέσει την Αστυνομία.
  • Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να αποσαφηνίσει τα αίτια θανάτου, ενώ οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες και τη λήψη καταθέσεων.
Snapshot powered by AI

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές στο κέντρο της Αθήνας, καθώς γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας επί της οδού Κολοκοτρώνη, στο κέντρο της Αθήνας, νωρίς το πρωί της Παρασκευής (17/04).

Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν άμεσα και στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας, αποκλείοντας την περιοχή.

nekri-gynaika-athina-2.jpg

Από διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης στον 3ο όροφο της ίδιας πολυκατοικίας έχει προσαχθεί ένας άνδρας, ο οποίος εξετάζεται ως ύποπτος για την υπόθεση.

Η στιγμή της προσαγωγής του υπόπτου:

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η επαφή μεταξύ του άνδρα και της γυναίκας φέρεται να έγινε μέσω εφαρμογής γνωριμιών, ωστόσο, τα δεδομένα αυτά βρίσκονται υπό διερεύνηση.

nekri-gynaika-athina-1.jpg

Οι Αρχές συνεχίζουν την προανάκριση, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα ρίξουν φως στα ακριβή αίτια θανάτου της γυναίκας.

Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.

nekri-gynaika-athina-4.jpg

«Ξύπνησα ακούγοντας γυναικείες κραυγές κι ένα τζάμι να σπάει» – Οι τελευταίες ώρες της άτυχης κοπέλας

Ένοικος της πολυκατοικίας που διαμένει στον 3ο όροφο, περιγράφει τις στιγμές αγωνίας που έζησε τα ξημερώματα, όταν οι κραυγές της 30χρονης κοπέλας –με καταγωγή από την Αιθιοπία– ξεσήκωσαν τη γειτονιά.

«Γύρω στις 04:20 με 04:25 τα ξημερώματα, ξύπνησα ακούγοντας γυναικείες κραυγές από έξω, στο πεζοδρόμιο. Λίγα λεπτά αργότερα, γύρω στις 04:30, οι κραυγές (στα αγγλικά) μεταφέρθηκαν μέσα στην πολυκατοικία, ακριβώς έξω από την πόρτα του δωματίου μου», αναφέρει ο μάρτυρας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι διάλογοι που άκουσε ο ένοικος μέσα από την πόρτα του. Άκουσα να λέει: “Baby, open, I’m sorry, come back” (μετάφρ. Μωρό μου, άνοιξε, συγγνώμη, γύρνα πίσω) ενδεχομένως για να ανοίξει την πόρτα κάποιος σύντροφός της», σημειώνει ο μάρτυρας, προσθέτοντας πως «από ό,τι άκουσα, ήταν σαν ένας πολύ σκληρός τσακωμός, πολλές κραυγές, πολλή φασαρία».

«Γύρω στις 04:45, άκουσα ένα πολύ δυνατό σπάσιμο τζαμαρίας»

«Κάλεσα την Αστυνομία γιατί η φασαρία ήταν πολλή και συνεχόμενη, δεν γινόταν, είχαν περάσει 20 λεπτά», αναφέρει στη συνέχεια ο μάρτυρας και αποκαλύπτει ακόμη πως «ύστερα από όλες αυτές τις κραυγές, την ανδρική μουρμούρα, γύρω στις 04:40, 04:45 τα ξημερώματα, άκουσα ένα πολύ δυνατό σπάσιμο τζαμαρίας. Υπέθεσα πως ήταν η τζαμαρία ακριβώς έξω από το διαμέρισμά μου, τελικά δεν ήταν αυτή αλλά του φωταγωγού μεταξύ τρίτου και τετάρτου ορόφου, όπως με ειδοποίησαν νωρίτερα οι αστυνομικοί».

«Δεν έχω δει κανέναν από τους δύο, δεν ξέρω ποιος είναι. Το διαμέρισμα είναι δικό μας στον τρίτο (σ.σ. όροφο) μόνο, του πατέρα μου», επεσήμανε ακόμη ο ένοικος της πολυκατοικίας.

Στο σημείο έφτασε ιατροδικαστής προκειμένου να εξετάσει τη σορό και να δώσει απαντήσεις για τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες η γυναίκα έχασε τη ζωή της, την ώρα που οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες και λαμβάνουν καταθέσεις από μάρτυρες.

Διαβάστε επίσης

Σχόλια
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή