ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αδίστακτοι ληστές τον σκότωσαν με μια σφαίρα στο κεφάλι!

Αδίστακτοι ληστές τον σκότωσαν με μια σφαίρα στο κεφάλι!

Αγριότητα και αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή... Αδίστακτοι κακοποιοί σκότωσαν με μία σφαίρα στο κεφάλι 53χρονο ιδιοκτήτη αποθήκης ψιλικών στην Ελευσίνα για να τον ληστέψουν.

Η δολοφονία έγινε λίγο μετά τις οκτώ χθες το βράδυ (12/03/2015) στη συμβολή των οδών Ωκεανιδών και Αβέρωφ.

Τρεις ληστές πήγαν στην αποθήκη, οι δύο μπήκαν μέσα και ο συνεργός τους έμεινε απ' έξω παίζοντας τον ρόλο του τσιλιαδόρου.

Οι ληστές φορώντας κουκούλες και γάντια απείλησαν με ένα πιστόλι τον 53χρονο πατέρα ενός παιδιού, ο οποίος εκείνη την ώρα μιλούσε στο κινητό.

Όπως όλα δείχνουν, ο ιδιοκτήτης της αποθήκης αντέδρασε και εκείνοι χωρίς κανένα δισταγμό τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ, άρπαξαν μία τσάντα που βρισκόταν δίπλα στο ταμείο και έφυγαν με ένα αυτοκίνητο.

Τραγική φιγούρα, η σύζυγος του θύματος η οποία βρισκόταν λίγα μέτρα πιο μακριά μπροστά σε έναν υπολογιστή.

Μόλις άκουσε τον πυροβολισμό έτρεξε να δει τι είχε συμβεί και έντρομη αντίκρισε τους δύο κακοποιούς να φεύγουν και τον άνδρα της αιμόφυρτο στο πάτωμα.

Οι αστυνομικοί που έφθασαν μέσα σε λίγη ώρα στο σημείο της δολοφονίας, ερεύνησαν αμέσως το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της αποθήκης ψιλικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κάμερες έχουν καταγράψει την δολοφονία, αλλά δεν φαίνονται τα χαρακτηριστικά των δραστών, οι οποίοι φορούσαν κουκούλες.

Οι άνδρες του τμήματος ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας εξετάζουν το ενδεχόμενο ένα κλεμμένο αυτοκίνητο που βρέθηκε χθες καμένο στα Γλυκά Νερά να είναι το όχημα διαφυγής των δολοφόνων.

Σχετικές ειδήσεις