ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αιματηρό επεισόδιο στο ΕΠΑΛ Ρέντη – 22χρονη μαχαίρωσε συμμαθήτριές της

Αιματηρό επεισόδιο στο ΕΠΑΛ Ρέντη – 22χρονη μαχαίρωσε συμμαθήτριές της

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν στη σχολή Νοσηλευτών όταν 22χρονη επετέθη σε τρεις συμμαθήτριές της, οι οποίες ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν σοβαρά. H 22χρονη φαίνεται πως ήταν θύμα bullying και σε σημείωμα που βρέθηκε στην τσάντα της αναφερόταν σε πιεστικές συμπεριφορές απο τις συμμαθήτριές της.

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι μία σπουδάστρια στη Σχολή Νοσηλευτικής του ΟΑΕΔ Ρέντη, στην οδό Πέτρου Ράλλη 83, σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε σε τρεις συμμαθήτριές της.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το περιστατικό συνέβη την ώρα του μαθήματος, προκαλώντας τρόμο σε καθηγητές και μαθητές.

oaed kek

Τα αίτια της αιματηρής επίθεσης δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Τα θύματα μεταφέρθηκαν αρχικά με ασθενοφόρο στο Αττικό νοσοκομείο, ενώ η 22χρονη συνελήφθη.

Οι τρεις τραυματισμένες γυναίκες έφεραν μαχαιριές σε διάφορα σημεία, ωστόσο τα τραύματά τους ήταν επιπόλαια και αφού τους έγιναν ράμματα και εξετάστηκαν, πήραν εξιτήριο.

Θύμα σχολικού εκφοβισμού;

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην τσάντα της 22χρονης βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι, καθώς και σημείωμα στο οποίο ανέφερε ότι έχει πέσει θύμα εκφοβισμού (bullying) από συμμαθήτριές της.

Το 2009 είχε συμβεί τραγικό περιστατικό στην ίδια σχολή


Το 2009, στην ίδια σχολή ένας 19χρονος σπουδαστής είχε ανοίξει πυρ κατά συμμαθητή του και δυο υπαλλήλων καταστήματος και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί.

Ο 19χρονος ήταν σπουδαστής στο Ηλεκτρολογικό τμήμα του ΟΑΕΔ και σε σημείωμα που είχε βρεθεί έγραφε ότι οι συμμαθητές του τον ταπείνωναν και τον απαξίωναν.

«Δεν έχω λόγο να συνεχίσω να ζω. Είμαι πολύ εγωιστής για να πεθάνω και να σας αφήσω να ζήσετε. Πριν πεθάνω, θα σας στερήσω ότι πολυτιμότερο έχετε. Δεν έχω σεβασμό για την ανθρώπινη ζωή. Όποιος βρεθεί μπροστά μου το πρωί της 10ης Απριλίου 2009, θα πεθάνει χωρίς διάκριση. Μέχρι στιγμής δεν έχω γνωρίσει τίποτε άλλο, παρά την απόρριψη. Έχω γνωρίσει μόνο ένα άτομο που αξίζει σαν άνθρωπος και με την οποία νόμιζα πως είχα ερωτευτεί. Νοιώθω πολύ άσχημα που με απέρριψε και ελπίζω πως με ό,τι κάνω την Παρασκευή θα αλλάξει γνώμη για μένα» είχε γράψει στο σημείωμά του.

Σχετικές ειδήσεις