ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Καρδίτσα: Διακινητής έκρυβε κοκαΐνη στον κινητήρα του αυτοκινήτου (photo)

Καρδίτσα: Διακινητής έκρυβε κοκαΐνη στον κινητήρα του αυτοκινήτου (photo)

Ιδιαίτερα ευρηματικός αποδείχτηκε ένας 48χρονος που συνελήφθη στην περιοχή της Καρδίτσας για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, ύστερα από έλεγχο της αστυνομίας.

Η αστυνομία έχοντας πληροφορίες πηγές για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών στην χώρα, με σκοπό την πώληση τους σε τοξικομανείς της πόλης της Καρδίτσας, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 48χρονο να κινείται με το αυτοκίνητό του και του έκαναν έλεγχο.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης σε μορφή βράχου, καθώς και δυο κινητά τηλέφωνα.

Σε έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητό του, βρέθηκαν με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο χώρο του κινητήρα, μια νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη σε μορφή βράχου, βάρους 114 γραμμαρίων καθώς και στο εσωτερικό του μια νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Επιπρόσθετα, κατασχέθηκε το προαναφερόμενο αυτοκίνητο ως μέσο εισαγωγής στη χώρα και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας ενώ την προανάκριση κάνει το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.