ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αυτός είναι ο 66χρονος που αποπλάνησε ανήλικη στο Ζεφύρι (photos)

Αυτός είναι ο 66χρονος που αποπλάνησε ανήλικη στο Ζεφύρι (photos)

Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα Τρίτη (24/11) η Ελληνική Αστυνομία, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες ενός 66χρονου, ο οποίος είχε συλληφθείστις 9 Σεπτεμβρίου στο Ζεφύρι, γιααποπλάνηση ανηλίκου. Όμως η «δράση» του φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει 48 χρόνια πριν.

Τα στοιχεία δόθηκαν στη δημοσιότητα κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, και αφορούν υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκου και κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον:

ΛΙΑΝΕΡΗ Δημήτριο του Ιωάννη και της Ευγενίας, γεννηθέντα το 1949 στον Πειραιά.

astinomia2

Στη σύλληψη του 66χρονου προχώρησε η Αστυνομία μετά την κίνηση ενός 7χρονου κοριτσιού να αποκαλύψει αρχικά στη μητέρα του και στη συνέχεια στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζεφυρίου, το δράμα που περνούσε στα χέρια του δράστη.

Η καταγγελία της 7χρονης ήταν αφορμή για να ξετυλιχτεί ένα κουβάρι γεγονότων το οποίο φτάνει τουλάχιστον πίσω στο 1967, όταν και φέρεται να ξεκίνησε τις ασελγείς πράξεις του σε άτυχα κορίτσια, ο δράστης.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην αποτροπή διάπραξης άλλων εγκληματικών ενεργειών από τον ανωτέρω και στην αναγνώριση του από τυχόν έτερους παθόντες.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και 210-2486286 του Τμήματος Ασφαλείας Ζεφυρίου, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Σχετικές ειδήσεις