ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Εφιάλτης για 16χρονη στα χέρια του πατριού της!

Εφιάλτης για 16χρονη στα χέρια του πατριού της!

Μία ανήλικη 16 ετών είχε πέσει στα «δίχτυα» ενός 53χρονου ο οποίος την αποπλανούσε, την ωθούσε σε χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών και διακινούσε στο διαδίκτυο όχι μόνον δικές της γυμνές φωτογραφίες αλλά και φίλων της!

ΑΣΕΛΓΟΥΣΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ - ΤΗΝ ΩΘΟΥΣΕ ΣΕ ΧΡΗΣΗ ΕΞΑΡΤΗΣΙΟΓΟΝΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΟΥΣΕ ΓΥΜΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Την υπόθεση εξάρθρωσε η υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδας μετά από καταγγελία της 16χρονης και της μητέρας της. Να σημειωθεί ότι ο 53χρονος δράστης είναι πρώην σύζυγος της καταγγέλλουσας μητέρας.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς στις Αρχές, ο δράστης προέβαινε κατ’ επανάληψη τα τελευταία πέντε χρόνια (!) σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανήλικης, προτρέποντας την κάποιες φορές να κάνει χρήση ινδικής κάνναβης πριν από την τέλεση των πράξεων. Επιπλέον, μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης την ανάγκαζε να του στέλνει γυμνές φωτογραφίες τόσο της ίδιας όσο και ανήλικων κοριτσιών φίλων της.

Μετά από έρευνα των αστυνομικών της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος –παρουσία και δικαστικού λειτουργού- διαπιστώθηκαν οι αλήθειες των ισχυρισμών.

Τι βρέθηκε στο σπίτι του 53χρονου

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εντοπιστήκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων εβδομήντα (70) ψηφιακοί δίσκοι δεδομένων (CD-DVD), που περιείχαν σκληρό πορνογραφικό υλικό μεταξύ νεαρών ενηλίκων γυναικών και ηλικιωμένων.

Ο δράστης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Σχετικές ειδήσεις