ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ στην Πελοπόννησο

Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ στην Πελοπόννησο
Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, επισκέπτεται την ΠελοπόννησοΣτο πλαίσιο της επίσκεψης πραγματοποιεί σειρά συναντήσεων και επαφών με υπηρεσιακούς παράγοντες και τοπικούς Φορείς.

Χθες (16 Δεκεμβρίου 2016), συνοδευόμενος από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου, Ταξίαρχο Αδαμάντιο Μητρόπουλο και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αρκαδίας, Ταξίαρχο Δημήτριο Τριγώνη, επισκέφθηκε αρχικά τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρο.


Ακολούθως, επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Τρίπολης, κ. Δημήτριο Παυλή, όπου του δόθηκε επιπλέον η ευκαιρία να συναντήσει τους δημοτικούς συμβούλους, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Πέτρο Τατούλη.
Ακολούθησε επίσκεψη του κ. Αρχηγού στην έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, όπου πραγματοποίησε ομιλία στους Αξιωματικούς και το προσωπικό των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αρκαδίας.
Ολοκληρώνοντας τις χθεσινές του συναντήσεις, ο κ. Αρχηγός συναντήθηκε με εκπροσώπους του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας (Π.Ο.ΑΣ.Υ.), της Ένωσης Αξιωματικών Περιφερείας Πελοποννήσου, της τοπικής Διοίκησης (ΙΡΑ) και της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αρκαδίας.


Κατά τη διάρκεια των παραπάνω επισκέψεων και συναντήσεων, ο κ. Αρχηγός είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί εκτενώς σε θέματα αστυνομικού και ευρύτερου ενδιαφέροντος, που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες και τους πολίτες των περιοχών αυτών καθώς και το αστυνομικό προσωπικό που υπηρετεί σε περιοχές της Αρκαδίας.
Οι επισκέψεις του κ. Αρχηγού συνεχίζονται σήμερα σε αστυνομικές Υπηρεσίες και Φορείς της Μεσσηνίας και της Λακωνίας.