ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΚΤΟΝΟΥ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Έγκλημα Γουδί: «Κουράστηκα να τη σέρνω. Επέστρεψα στο σπίτι και νόμιζα ότι είχε τελειώσει το θέμα»

Έγκλημα Γουδί: «Κουράστηκα να τη σέρνω. Επέστρεψα στο σπίτι και νόμιζα ότι είχε τελειώσει το θέμα»

Σοκάρει η ομολογία της 68χρονης που σκότωσε την ηλικιωμένη μητέρα της και πέταξε το πτώμα της τυλιγμένο σε κουβέρτα στη μέση του δρόμου στο Γουδί.

«... η μητέρα μου είχε κάνει πρόσφατα μία επέμβαση και από την ημέρα που επέστρεψε από το νοσοκομείο η άνοιά της είχε χειροτερέψει. Μου έλεγε συνεχώς ότι θέλει να πάει να συναντήσει τη μητέρα και τον πατέρα της. Εκείνη την ημέρα ήταν ξαπλωμένη και άρχιζε πάλι να μου φωνάζει και να μου λέει ότι ήθελε τους γονείς της. Δεν άντεχα άλλο αυτήν την κατάσταση και αποφάσισα ότι ήταν η καλύτερη στιγμή να της κάνω το χατίρι και να πάει να συναντήσει τους γονείς της. Της έκλεισα το στόμα με μία ταινία. Αντέδρασε λίγο, αλλά εγώ επέμενα και δευτερόλεπτα αργότερα ήταν νεκρή».

Έτσι περιέγραψε στους αξιωματικούς των ανθρωποκτονιών - σύμφωνα με πληροφορίες του CNN.gr - τη στιγμή της δολοφονίας της 92χρονης μητέρας της η 68χρονη. Προσπάθησε μάλιστα να πείσει τους αστυνομικούς ότι η ηλικιωμένη γυναίκα είχε γίνει «εκνευριστικά παράλογη» λόγω της άνοιας από την οποία έπασχε, ενώ οι καβγάδες μεταξύ τους ήταν καθημερινοί.

«Ξεχνούσε τα πάντα και πολλές φορές μού έλεγε ότι έκλεβα πράγματα που δεν έβρισκε. Οι τσακωμοί μας ήταν καθημερινοί και κάθε μέρα χειροτέρευαν. Ζούσα μαζί της από την ημέρα που χώρισα με το σύζυγό μου και κάθε μέρα ήταν χειρότερη από την άλλη».

Η 68χρονη ανέφερε επίσης ότι τύλιξε τη μητέρα της σε μία κουβέρτα, την έδεσε με σκοινιά και άρχισε να την κουβαλάει η ίδια έξω στο πεζοδρόμιο, υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά: «Κουράστηκα να τη σέρνω και την άφησα στο σημείο που τη βρήκατε. Επέστρεψα στο σπίτι και νόμιζα ότι είχε τελειώσει το θέμα».

Το πρωί της Κυριακής, η 68χρονη δράστης οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, ενώ την Τρίτη θα απολογηθεί στον ανακριτή.

Δείτε την GALLERY:

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Εξιχνιάσθηκε άμεσα από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 92χρονης ημεδαπής, η οποία βρέθηκε νεκρή χθες (15-6-2019) σε πεζοδρόμιο στην περιοχή Γουδί.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα ο θάνατος της είχε επέλθει μερικές ώρες πριν από την ανεύρεση του πτώματος, το οποίο βρέθηκε τυλιγμένο σε κουβέρτα περιδεμένη με σκοινί, ενώ τα πόδια ήταν τυλιγμένα σε σακούλα απορριμμάτων. Επίσης έφερε κακώσεις στο πρόσωπο και στα άνω άκρα.

Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, δράστιδα της ανθρωποκτονίας είναι η 68χρονη ημεδαπή κόρη του θύματος, με την οποία διέμενε σε κοντινή απόσταση από τον τόπο ανεύρεσης του πτώματος.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε για διενέργεια κύριας ανάκρισης.

Διαβάστε επίσης

Νέα δημοσκόπηση: Δείτε τα ποσοστά των κομμάτων και τις έδρες που καταλαμβάνουν

Σχετικές ειδήσεις