ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ένταση στη δίκη για τον ομαδικό βιασμό 19χρονης με αναπηρία στη Ρόδο

Ένταση στη δίκη για τον ομαδικό βιασμό 19χρονης με αναπηρία στη Ρόδο

Ένταση προκλήθηκε στη σημερινή διαδικασία της δίκης για τον ομαδικό βιασμό της 19χρονης κοπέλας από τη Ρόδο με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ κατά την διάρκεια της σημερινής διαδικασίας υπήρξαν εντάσεις ως προς τις ερωτήσεις των συνηγόρων υπεράσπισης των δύο κατηγορουμένων ενώ διαπιστώθηκαν και αντιφάσεις στους μάρτυρες υπεράσπισης.

Η 21χρονη σήμερα κοπέλα, μετά την χθεσινή πολύωρη κατάθεσή της υπέστη κρίσεις πανικού και προκειμένου να αποφύγει την ψυχοφθόρα διαδικασία αποφασίστηκε σήμερα Τετάρτη (3/6) να μην παραστεί στη δίκη.

Υπενθυμίζεται, ότι η 21χρονη, το βράδυ της 1ης του Δεκέμβρη του 2018 και τρεις μόλις μέρες από τη άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, φέρεται να υπέστη ομαδικό βιασμό στη Ρόδο, από τον 21χρονο αλλοδαπό που καταδικάστηκε σε ισόβια για την στυγερή δολοφονία της φοιτήτριας και έναν 24χρονο ημεδαπό.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο οι δυο δράστες εξανάγκασαν την 19χρονη με ποσοστό αναπηρίας 67% σε συνουσία και σε ασελγείς πράξεις ασκώντας πάνω της σωματική βία.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το ρεπορτάζ της ΕΡΤ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κλήρωση Τζόκερ: Απίστευτο! Έχασαν τα 10 εκατομμύρια στο... τσακ! Δείτε τι έπαιξαν

Σχετικές ειδήσεις