ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Επίθεση με καυστικό υγρό: Ο δράστης ζητούσε επανασύνδεση από την 25χρονη

Κυψέλη

Καθοριστική για την έκβαση της υπόθεσης ήταν η διαφοροποιημένη, σε σχέση με την αρχική, κατάθεση που έδωσε στις Αρχές η 25χρονη που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό στην περιοχή της Κυψέλης.

Η νεαρή, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τελικά κατονόμασε τον φερόμενο ως δράστη στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι με την εμπειρία τους κατάφεραν, ύστερα από αρκετή ώρα κουβέντας με το θύμα, να «ξεκλειδώσουν» τη μυστηριώδη υπόθεση.

Το αποτέλεσμα ήταν το απόγευμα της Παρασκευής η Αστυνομία να κάνει έφοδο στο σπίτι 25χρονου στο κέντρο της Αθήνας και να συλλάβει τον φερόμενο ως δράστη. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από περίπου δύο χρόνια η 25χρονη είχε σχέση με το συνομήλικο της. Ο 25χρονος επιδίωξε και πέτυχε συνάντηση με το θύμα την ημέρα της επίθεσης. Στόχος του, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ήταν η επανασύνδεσή του με τη νεαρή.

Οι δυο τους συνομίλησαν και κάποια στιγμή άρχισαν να διαπληκτίζονται. Τότε ο 25χρονος έριξε κάτω το θύμα και έβαλε στο πρόσωπό του ένα πανί ποτισμένο με καυστικό υγρό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι δεν γνώριζε τίποτα για την εγκυμοσύνη της 25χρονης. Από την πλευρά του το θύμα ανέφερε ότι την ημέρα της επίθεσης βρισκόταν με μία φίλη της όταν ο δράστης της ζήτησε να μιλήσουν. Όπως είπε στους αστυνομικούς, οι δυο τους ήταν παιδικοί φίλοι.

Ο δράστης χρησιμοποίησε ένα μπλε αυτοκίνητο, το οποίο ανήκει στη μητέρα του, για να πάει να συναντήσει και να επιτεθεί στη νεαρή. Από την έρευνα προέκυψε ότι η μητέρα του 25χρονου δεν είχε ιδέα τι πηγαίνει να κάνει ο γιος της.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 25χρονος άρχισε να βάζει με τη βία το ποτισμένο πανί στο πρόσωπο της νεαρής, μετά από την άρνηση της για επανασύνδεση.

Η σύλληψη του 25χρονου έγινε στο σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας. Οι αστυνομικοί τον παρακολουθούσαν τα τελευταία 24ωρα. Κατά την έρευνα στην οικία του βρέθηκε μικρή ποσότητα ναρκωτικών, ενώ οι «αθέατοι» άντρες της Ασφάλειας που είχαν γίνει η σκιά του δεν είχαν αντιληφθεί κάποια παράξενη κίνηση ή κάποια αλλαγή στην καθημερινότητά του.

Στον Eισαγγελέα ο δράστης που επιτέθηκε στην 25χρονη

Ρεπορτάζ: Ευδοκία Μύτιλη

Στο Εισαγγελέα οδηγήθηκε, λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου, ο 25χρονος φερόμενος ως δράστης της επίθεσης με καυστικό υγρό.

Τα όσα συνέβησαν πριν από τέσσερις ημέρες στην οδό Ηπείρου κοντά στην εκκλησία της Αγίας Κυριακής, στα Τουρκοβούνια, περιέγραψε ο άνδρας που συνελήφθη μετά την επίθεση με καυστικό υγρό στην 25χρονη κοπέλα.

Ο φωτογραφικός φακός του Newsbomb.gr βρέθηκε στο σημείο:

Δείτε βίντεο από το σημείο:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος στη Λήμνο: Νεκρός 23χρονος στρατιώτης που υπηρετούσε τη θητεία του