ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ρόδος: Στο εδώλιο δάσκαλος yoga που παρέσυρε 19χρονη τουρίστρια σε ερωτικό τρίγωνο

Ρόδος: Στο εδώλιο δάσκαλος yoga που παρέσυρε 19χρονη τουρίστρια σε ερωτικό τρίγωνο
Pixabay

Εκμεταλλευόμενος την ανάγκη της για δουλειά προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της νεαρής, μαζί με τη σύζυγό του.

Στις 9 Ιουνίου, μετά από αναβολή, θα καθήσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο δάσκαλος yoga από τη Ρόδο και η σύζυγός του, οι οποίοι κατηγορούνται ότι παρέσυραν σε ερωτικό τρίγωνο μία 19χρονη Ισπανίδα υπάλληλό τους.

Ειδικότερα ο 49χρονος yoga instructor και οπαδός του γυμνισμού κατηγορείται ότι υποχρέωσε τη 19χρονη σε ανοχή γενετήσιας πράξης, εκμεταλλευόμενος την άμεση ανάγκη της να εργαστεί. Η κοπέλα είχε έρθει από την Ισπανία το 2019 για να εργαστεί στην επιχείρηση ενοικίασης δωματίων του ως καθαρίστρια, με τη συμφωνία αντί μισθού να της παρέχει στέγη και τροφή.

Εκμεταλλευόμενος την ανάγκη της για δουλειά προέβη σε ασελγείς πράξεις, παρουσία της δεύτερης κατηγορουμένης και σε συνουσία.

Ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται, τονίζοντας ότι τα καλοκαίρια «ψάρευε» μέσω σχετικών σελίδων εθελοντές για να τον βοηθούν με αντάλλαγμα να έχουν στέγη και φαγητό και να κάνουν παράλληλα τις διακοπές τους. Στις σελίδες αυτές του διαδικτύου, όπως τόνισε, δεν υπάρχει υποχρέωση αμοιβής στον εθελοντή και δεν υπάρχει εργασιακή σχέση.

Η νεαρή είχε μιλήσει μαζί του μέσω της ιστοσελίδας Helpx και επέδειξε ενδιαφέρον να έρθει στη Ρόδο με μια φίλη της και εκείνος τις ενημέρωσε ότι μπορούσε να τους παρέχει στέγη και φαγητό μόνο για ένα άτομο δωρεάν και ότι αν ήθελαν δωμάτιο για δύο άτομα θα έπρεπε να του καταβάλλουν 20 ευρώ ημερησίως.

Τελικά, η μια αποκρίθηκε και στην πορεία του ζήτησε με μηνύματα να της καταβάλλει μικροποσά για να αγοράζει το φαγητό της η ίδια ως χορτοφάγος. Ο 49χρονος της απάντησε ότι θα πρέπει να συζητήσουν το θέμα από κοντά και την 5η Αυγούστου 2019 με τη σύντροφό του την παρέλαβαν από το αεροδρόμιο.

Ο κατηγορούμενος μάλιστα υποστήριξε ότι η 19χρονη ήταν ενθουσιασμένη που συζητούσαν ελεύθερα και δέχτηκε να πάνε σε μια φυσική, νατουραλιστική παραλία γυμνιστών. Όπως είπε, δέχτηκε, και μάλιστα όταν έφτασαν στην παραλία ο μόνος της ενδοιασμός ήταν ότι ήταν… αξύριστη.

Στην επιστροφή, όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, εντός του αυτοκινήτου επιδόθηκαν ομαδικώς σε ερωτικές πράξεις και στο σπίτι αφού της έδειξε το κρεβάτι που κοιμόντουσαν όλοι μαζί την ενημέρωσε ότι η τουαλέτα είναι κοινόχρηστη και ότι στο σπίτι κυκλοφορούν γυμνοί.

Τα σεξουαλικά όργια συνεχίστηκαν την ίδια ημέρα, αλλά και την επομένη. Το βράδυ τον άκουσε κοπέλα να ανοίγει την βαλίτσα της και κατάλαβε ότι έχει μπλέξει. Τον ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να μείνει μαζί τους και ότι θέλει να βρεί δουλειά που να αμείβεται. Φεύγοντας τον κατήγγειλε στην αστυνομία με αποτέλεσμα να συλληφθεί η τελευταία αυθημερόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο 49χρονος βρίσκεται στο στόχαστρο των Αρχών.

Ο ίδιος σε ηλικία 42 ετών είχε απαλλαγεί από καταγγελία που είχε υποβάλει εις βάρος του μια 36χρονη Αμερικανή η οποία είχε υποστηρίξει ότι την είχε καταστήσει ανήμπορη με… yoga και εν συνεχεία συνευρέθηκε ερωτικά μαζί της, παρά τη θέλησή της.