ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Εξορμήσεις αγάπης του Ιδρύματος Νεότητος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Εξορμήσεις αγάπης του Ιδρύματος Νεότητος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Tο Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών προγραμμάτισε και πραγματοποιεί εξορμήσεις αγάπης εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Στα πλαίσια αυτά, με επικεφαλής τον Πρωτοσύγκελλο της Ι. Αρχιεπισκοπής Αρχιμανδρ. π. Συμεών Βολιώτη, ο Διευθυντής και Στελέχη του Ιδρύματος νεότητος, Κληρικοί και λαϊκοί συνεργάτες, επισκέφθηκαν το 1ο Ειδικό Σχολείο Καλλιθέας (7/θέσιο σχολείο με 55 μαθητές), στο οποίο παρέδωσαν σημαντική υλική βοήθεια, που είχε συγκεντρωθεί σε ενορίες της Ι. Αρχιεπισκοπής από τα παιδιά και τους νέους των ενοριακών κατηχητικών συνάξεων.

Πρόκειται για εκπαιδευτικό υλικό, απαραίτητο για τη λειτουργία του σχολείου, τρόφιμα, γάλατα, ρούχα, είδη υπόδησης και αθλητικό υλικό.

Τα είδη είχαν συγκεντρωθεί βάσει καταστάσεων, που είχε υποδείξει η διεύθυνση του σχολείου.

Ο Πρωτοσύγκελλος και τα Στελέχη του Ιδρύματος νεότητος επισκέφθηκαν όλες τις τάξεις του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού σχολείου, άκουσαν κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τα παιδιά και τους μοίρασαν δώρα.

Την ξενάγηση ανέλαβε ο Διευθυντής του σχολείου κ. Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος . Παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Δημήτρης Κάρναβος, η δημοτική σύμβουλος Καλλιθέαςκ. Κορίνα Δαμουλιάνου και μέλη της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Καλλιθέας.

Οι εξορμήσεις αγάπης του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών συνεχίζονται με παράδοση εκπαιδευτικού και άλλου υλικού στα εξής ειδικά Σχολεία: το 4ο Ειδικό σχολείο Αθηνών (συγκρότημα Γκράβας), το πρότυπο Ειδικό Δημοτικό σχολείο Μαρασλείου διδασκαλείου στην Καισαριανή και το Ειδικό Γυμνάσιο – Λύκειο Αθηνών στην Ηλιούπολη.

Σχετικές ειδήσεις