ΕΡΓΑΣΙΑ

ΟΑΕΔ - Cisco: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης για το πρόγραμμα κατάρτισης

ΟΑΕΔ
In Τime

ΟΑΕΔ - Όλες οι ειδήσεις: Αναρτήθηκαν τη Δευτέρα 31 Μαΐου 2021, οι προσωρινοί πίνακες ωφελουμένων και αποκλειομένων του διαδικτυακού προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης ανέργων «Εισαγωγή στην Κυβερνοασφάλεια» στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr).

Η κατάρτιση των πινάκων πραγματοποιήθηκε κατά σειρά προτεραιότητας και με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, οι υποψήφιοι καταρτιζόμενοι, που υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής, έχουν δικαίωμα να υποβάλουν ένσταση κατά των αποτελεσμάτων από την Τρίτη, 1 Ιουνίου, στις 8:00, μέχρι και την Πέμπτη, 3 Ιουνίου, στις 15:00. Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά -με τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης TaxisNet- στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.oaed.gr/e-yperesies.

Οι υποψήφιοι που καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση οφείλουν να αναφέρουν το λόγο της ένστασης και να τεκμηριώσουν τους ισχυρισμούς τους, επισυνάπτοντας με ηλεκτρονική σάρωση δικαιολογητικά αποδεικτικά αυτών, σύμφωνα με τους όρους της δημόσιας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Ενστάσεις που δεν υποβάλλονται ηλεκτρονικά δεν εξετάζονται.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το πρόγραμμα σχεδιάστηκε για όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν στον τομέα της πληροφορικής με εξειδίκευση στην κυβερνοασφάλεια. Προσφέρεται στα ελληνικά και παρέχεται δωρεάν από τη Cisco Hellas στον ΟΑΕΔ, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Η κατάρτιση θα διεξαχθεί, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Cisco Networking Academy, ενώ, με την επιτυχή ολοκλήρωσή της, οι καταρτιζόμενοι θα αποκτήσουν πιστοποιητικό ολοκλήρωσης, αλλά και ψηφιακό πιστοποιητικό (Digital Badge) των γνώσεων καιδεξιοτήτων που απέκτησαν.

Δείτε εδώ τη λίστα των Επιτυχόντων (Προσωρινά Αποτελέσματα)

Δείτε εδώ τη λίστα των Αποκλειομένων (Προσωρινά Αποτελέσματα)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Ροή Ειδήσεων