ΕΡΓΑΣΙΑ

Προσλήψεις εκπαιδευτικών στη ΣΣΕ: Μέχρι 29/8 οι αιτήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων
Οι ενδιαφερόμενοι-ες θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας και τα απαραίτητα δικαιολογητικά αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή
Intime News

Προκήρυξη για την πλήρωση 76 θέσεων διδακτικού εκπαιδευτικού προσωπικού στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων για το ακαδημαϊκό έτος 2022-23

Την πλήρωση 38 θέσεων για το χειμερινό εξάμηνο και 38 θέσεων για το εαρινό εξάμηνο διδακτικού εκπαιδευτικού προσωπικού με σύμβαση (ΕΠΣ), κατηγορίας ειδικών επιστημόνων στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ), με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου πλήρους ή μερικής απασχόλησης, για τη διεξαγωγή διδακτικού - ερευνητικού έργου, για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, προκήρυξε η Σχολή.

Οι ενδιαφερόμενοι-ες θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας και τα απαραίτητα δικαιολογητικά αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή μέσω της Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας Υποβολής της ΣΣΕ apply.sse.gr το αργότερο μέχρι την 29η Αυγούστου και ώρα 12:00 π.μ. Υποψήφιοι/ες, των οποίων τα δικαιολογητικά είναι ελλιπή ή μη επικυρωμένα, όπου απαιτείται, θα αποκλείονται από τη διαδικασία επιλογής και δεν θα υπάρξει ξεχωριστή ειδοποίηση από την υπηρεσία.

Ιδιαιτέρως, επισημαίνεται ότι, προς διευκόλυνση των επιτροπών εκλογής, η απαιτούμενη ηλεκτρονική εκδοχή των Βιογραφικών Σημειωμάτων (CV) των υποψηφίων πρέπει απαραιτήτως να υποβάλλεται σε ανοικτή μορφή (πχ .doc, .docx ή .odt).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι-ες μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία της Κοσμητείας του τμήματος Στρατιωτικών Επιστημών της Σ.Σ.Ε., κάθε εργάσιμη ημέρα από 09:00 έως 14:00 ώρα, στα τηλέφωνα: 210-890-4217 και 2108904257-58 Email: kosmitia@sse.gr καθώς και στην ιστοσελίδα της Σ.Σ.Ε.: www.sse.gr. Η ΣΣΕ θα ανακοινώσει πίνακα όσων έχουν επιλεγεί μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας στην ιστοσελίδα της www.sse.gr.