ΕΘΝΙΚΑ

Φ. Φράγκος: Μην αμφιβάλλετε για τις δυνατότητες του Ελληνικού Στρατού

Φ. Φράγκος: Μην αμφιβάλλετε για τις δυνατότητες του Ελληνικού Στρατού

Στο χωριό Μαράσια του Νομού Έβρου, παρευρέθηκε χθες για το ετήσιο Μνημόσυνο της Κυράς των Μαρασίων Βασιλικής Λαμπίδου, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Φ. Φράγκος.

«Είχαμε την ευκαιρία να τιμήσουμε την Κυρά Βασιλική, την Κυρά των Μαρασίων, την Κυρά που μας ενώνει που μας δίνει όραμα για ανάταση», δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας στο Μνημόσυνο της γυναίκας που επί χρόνια σήκωνε καθημερινά την ελληνική σημαία στον Έβρο, απέναντι από την τουρκική σκοπιά.

«Όπως είπα και προηγουμένως στα στελέχη μας, δεν είναι τα υλικά αγαθά αλλά είναι οι ηθικές αξίες, ο πολιτισμός, η Ιστορία μας, οι παραδόσεις μας, οι οποίες μας επιτρέπουν να παραμείνουμε όρθιοι. Και θα σταθούμε όρθιοι.

Για ένα πράγμα θέλω να διαβεβαιώσω σήμερα, από τη θέση του Υπηρεσιακού Υπουργού Εθνικής Αμύνης. Εύχομαι να λειτουργήσει η Δημοκρατία και με αμεσότητα να παραδώσω στον αιρετό Υπουργό Άμυνας.

Θέλω να σας πω κάτι όμως. Μην αμφιβάλλετε για τις δυνατότητες του Ελληνικού Στρατού. Το επαναλαμβάνω και πάλι. Ναι μεν δύναμη αποτροπής, αλλά ισχυρή, σιωπηλή στρατιωτική δύναμη που εάν απαιτηθεί θα κάνει εκκωφαντικό θόρυβο», σημείωσε ο κ. Φράγκος.