ΕΘΝΙΚΑ

«Πόλεμος» Ελλάδας - Τουρκίας: Τούρκοι χάκερς λένε πως «έριξαν» τη σελίδα του ΥΠΕΞ

«Πόλεμος» Ελλάδας - Τουρκίας: Τούρκοι χάκερς λένε πως «έριξαν» τη σελίδα του ΥΠΕΞ

Τουρκικές προκλήσεις | Χάκερς | Ειδήσεις: Η ομάδα των Τούρκων χάκερς υπό την ονομασία «Κυβερνοπολεμιστές Επιδρομείς» ισχυρίζεται πως επιτέθηκε την Τετάρτη (26/12/2018) στην ιστοσελίδα του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών.

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ – ΤΟ «ΟΡΓΙΟ» ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ

Σύμφωνα με το τουρκικό δίκτυο Haberler.com, με μηνύματά τους στο Διαδίκτυο, οι χάκερς απαντούν στις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, για την εθνική κυριαρχία και κάνουν αναφορές σε «νέα Μικρασιατική καταστροφή».

«Μπορεί μια νύχτα να έρθουμε ξαφνικά, τα νεύρα μας έχουν χτυπήσει κόκκινο. Προειδοποιούμε όσους ξεπερνούν τα όρια και τους υπενθυμίζουμε ότι η ιστορία μια μέρα θα επαναληφθεί», αναφέρουν στο μήνυμά τους οι χάκερς, υπονοώντας μια «επανάληψη» της Μικρασιατικής Καταστροφής του 1922.

Οι ίδιοι δείχνουν, μάλιστα, σφόδρα ενοχλημένη από τα όσα είχε δηλώσει ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας τη Δευτέρα (24/12/2018), ότι «όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία, την εδαφική μας ακεραιότητα και το διεθνές δίκαιο θα τον τσακίσουμε, θα τον συντρίψουμε».

Και, σε μια προσπάθεια να πείσουν τους πάντες ότι σοβαρολογούν, οι Τούρκοι «κυβερνοπειρατές» ισχυρίζονται πως έσπασαν τους κωδικούς και μπήκαν σε ελληνικούς ηλεκτρονικούς λογαριασμούς, ενώ προαναγγέλλουν επιθέσεις και σε ελληνικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, «αν συνεχίσει την ίδια τακτική η ελληνική κυβέρνηση».

Δείτε ΕΔΩ όλα τα θέματα για τις τουρκικές προκλήσεις

Διαψεύδει το ελληνικό ΥΠΕΞ

Ωστόσο, τη στιγμή που οι Τούρκοι «Κυβερνοπολεμιστές Επιδρομείς» λένε τα δικά τους, κύκλοι του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών διαβεβαιώνουν πως τόσο η ιστοσελίδα όσο και λογαριασμοί ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του υπουργείου δεν έπαψαν ποτέ να λειτουργούν.

«Αν ποτέ συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα αντιμετωπιζόταν άμεσα από τις αρμόδιες υπηρεσίες», ξεκαθαρίζουν οι ίδιες πηγές.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η προπαγάνδα από κύκλους και «παράκεντρα» της γείτονος καλά κρατεί, δοκιμάζοντας τα όρια της ανοχής της ελληνικής πλευράς και καταδεικνύοντας το εχθρικό κλίμα που επιμελώς καλλιεργεί το καθεστώς Ερντογάν σε βάρος της χώρας μας.

Διαβάστε επίσης:

Την απήγαγε στα 13 της και την έκανε σκλάβα του – 32 χρόνια μετά ήρθε η ώρα της εκδίκησης (Pics)

Κοινωνικό μέρισμα: Νέο ποσό 70 εκατ. ευρώ - Δείτε πότε και πόσα θα πάρετε