ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: «Μπλακ άουτ», δεκάδες απεγκλωβισμοί οδηγών και καταστροφές από την κακοκαιρία στην Κρήτη

Καιρός: «Μπλακ άουτ», δεκάδες απεγκλωβισμοί οδηγών και καταστροφές από την κακοκαιρία στην Κρήτη

Κακοκαιρία Κρήτη: Στο έλεος του χιονιά βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα το νησί της Κρήτης - Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί μέχρι και το Σάββατο

Για ελάχιστα εκατοστά γλίτωσε την ίδια του τη ζωή ένας οδηγός που κινείτο στην εθνική οδό Χανίων - Ρεθύμνου.

Ο οδηγός βρισκόταν εν κινήσει στο εθνική όταν περίπου στο ύψος του κόμβου των Καλυβών, ένα δέντρο έπεσε από τους ισχυρούς ανέμους πάνω στο αυτοκίνητό του και το διέλυσε.

troxeo autokinito dentro 2

Οι εικόνες από το διαλυμένο αυτοκίνητο δείχνουν τη δύναμη με την οποία έπεσε το δέντρο πάνω στο όχημα.

Διαβάστε ΕΔΩ τα νέα για τον κακοκαιρία

Προβλήματα με την ηλεκτροδότηση

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση έχει προκαλέσει σε πολλές περιοχές της Κρήτης η κακοκαιρία, με συνεχείς διακοπές ρεύματος, αλλά και αλλεπάλληλες πτώσεις της τάσης.

Χωρίς ρεύμα από το απόγευμα παραμένουν αρκετά χωριά στον Μυλοπόταμο, στο Ρέθυμνο, ενώ πολύωρη διακοπή ρεύματος έχει σημειωθεί και στη Νεάπολη Λασιθίου.

Χωρίς ρεύμα είναι και χωριά της υπαίθρου του νομού Ηρακλείου. Στο Βενεράτο και τις Ασίτες, μέσα σε μία ώρα περίπου σημειώθηκαν τουλάχιστον τρεις διακοπές ρεύματος, ενώ ανάλογα προβλήματα σημειώνονται και σε αρκετές περιοχές της πόλης του Ηρακλείου.

Πολύωρη διακοπή έχει σημειωθεί στα Καμίνια, την Αγία Βαρβάρα, τον Γιόφυρο, σε τμήμα του Μασταμπά, τη Φορτέτσα και τις Μεσαμπελιές.

Συχνές είναι οι πτώσεις της τάσεις στην περιοχή των Πατελών, στο κέντρο του Ηρακλείου αλλά και στου Κοκκίνη Χάνι.

Συνεργεία της ΔΕΗ προσπαθούν να αποκαταστήσουν τα προβλήματα που έχουν προκληθεί από την κακοκαιρία, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις, ειδικά σε περιοχές όπου η θερμοκρασία είναι ιδιαίτερα χαμηλή, οι κάτοικοι δεινοπαθούν στην κυριολεξία, χωρίς θέρμανση.

Πριν από λίγο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στις Μοίρες και το Τυμπάκι.

Δείτε πότε θα χτυπήσει το δεύτερο κύμα κακοκαιρίας

17 απεγκλωβισμοί

laki omalos 4

Πολλοί ήταν αυτοί που δεν συμμορφώθηκαν με τις παρακλήσεις της αστυνομίας για προσεκτικές μετακινήσεις με αποτέλεσμα μέχρι νωρίς το απόγευμα να έχουν γίνει στο οδικό δίκτυο Ταυρωνίτη - Παλαιόχωρας, 17 απεγκλωβισμοί οδηγών.

Σχετικές ειδήσεις