Μετρό: Ποιοι σταθμοί είναι κλειστοί

Μετρό: Ποιοι σταθμοί είναι κλειστοί

Μετρό | Ειδήσεις: Από τις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης (06/12/2017) και μέχρι αυτή την ώρα κλειστός παραμένει ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα, ενώ από τις 16:00 θα κλείσει και ο αντίστοιχος σταθμός στο Πανεπιστήμιο, με αφορμή τις κινητοποιήσεις και τις εκδηλώσεις για τα εννιά χρόνια από την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Οι σταθμοί κλείνουν κατόπιν εντολής της ΕΛ.ΑΣ., ενώ σημειώνεται πως οι συρμοί θα διέρχονται από τους δύο παραπάνω σταθμούς δίχως να πραγματοποιούν στάση.

Εξάλλου, ο ΟΑΣΑ ανακοίνωσε τροποποιήσεις και προσωρινές διακοπές δρομολογίων στο κέντρο της Αθήνας.

Παράλληλα, κλειστός θα παραμείνει και την Πέμπτη (07/12/2017) καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ο σταθμός «Σύνταγμα» του μετρό, λόγω της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ύστερα από απόφαση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στο μεταξύ, λόγω της διήμερης επίσκεψης του Τούρκου Προέδρου θα διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία ή θα υπάρξουν τροποποιήσεις λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ στο κέντρο της πόλης σταδιακά και ανάλογα με τα μέτρα και τις υποδείξεις της Τροχαίας, από τις 6 αύριο το πρωί έως τη λήξη της επίσκεψης την Παρασκευή.

Ειδικότερα, για την οδό Πανεπιστημίου στην λεωφορειολωρίδα αντίθετης ροής (από Σίνα έως Πλ. Συντάγματος) και για την οδό Βασ. Γεωργίου Α' θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας των διερχόμενων ΜΜΜ καθ' όλη τη διάρκεια της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας της Τουρκίας.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για την επέτειο Γρηγορόπουλου