ΕΛΛΑΔΑ

Εξέλιξη - σοκ: Τι «βλέπει» η ιατροδικαστής για το θάνατο του ζευγαριού στην Κεφαλονιά

Εξέλιξη - σοκ: Τι «βλέπει» η ιατροδικαστής για το θάνατο του ζευγαριού στην Κεφαλονιά

Συνεχίζεται το θρίλερ σχετικά με το θάνατο των δύο Γερμανών τουριστών που βρέθηκαν νεκροί σε βίλα που νοίκιαζαν στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς.

Τα έως τώρα ευρήματα από την εξέταση των δύο σορών «έδειξαν» πως υπήρξε ταυτόχρονη αυτοκτονία. «Ο άντρας βρέθηκε νεκρός στην μπανιέρα του σπιτιού, ενώ η κοπέλα στον καναπέ στο σαλόνι. Από τα πρώτα ευρήματα βλέπουμε ότι υπάρχουν στοιχεία ταυτόχρονου αυτοτραυματισμού με μαχαίρι και φαλτσέτα και στους δύο» ανέφερε στο Inkefalonia.gr η ιατροδικαστής Πατρών, κ. Αγγελική Τσιόλα.

Σύμφωνα με την ίδια, ο θάνατός τους προσδιορίζεται κατά προσέγγιση πριν από 36 ώρες, δηλαδή το βράδυ του Σαββάτου (30/12/2017).
Όπως ανέφερε η ιατροδικαστής «στο σπίτι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης της πόρτας, ούτε ίχνη πάλης. Έχουν και οι δύο τραύματα στα χέρια και φαίνεται πως έχουν ξεκινήσει να αυτοτραυματίζονται ταυτόχρονα. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να συνηγορεί υπέρ εγκληματικής ενέργειας».

Οι σοροί των δύο άτυχων Γερμανών θα σταλούν αύριο, Τρίτη (02/01/2018) στην Πάτρα, για τις τοξικολογικές εξετάσεις που θα ρίξουν περισσότερο φως στην περίεργη αυτή υπόθεση.

Τους δύο Γερμανούς , εντόπισε παραμονή Πρωτοχρονιάς η ιδιοκτήτρια της βίλας, η οποία πήγε να ανοίξει το σπίτι για να το καθαρίσει, θεωρώντας πως το ζευγάρι, είχε ολοκληρώσει την παραμονή του στην βίλα και είχε αποχωρήσει.