ΕΛΛΑΔΑ

Πετρούπολη: Θρίλερ με πτώση 15χρονης μαθήτριας σε γκρεμό από ύψος 14 μέτρων

Πετρούπολη: Θρίλερ με πτώση 15χρονης μαθήτριας σε γκρεμό από ύψος 14 μέτρων
Φωτογραφία αρχείου / InTime

Στην προσπάθειά της να τραβήξει φωτογραφίες από ένα ύψωμα, μια 15χρονη μαθήτρια βρέθηκε σε έναν γκρεμό και πλέον νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με πολλαπλά τραύματα σε όλο της το σώμα.

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Κυριακής (12.09) στην Πετρούπολη, καθώς μια 15χρονη έπεσε σε γκρεμό από ύψος 14 μέτρων. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το κορίτσι βρέθηκε στο σημείο για να βγάλει κάποιες φωτογραφίες όταν ξαφνικά κατρακύλησε και υπέστη σοβαρά τραύματα.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τη 15χρονη να μην απαντάει στους τραυματιοφορείς – αλλά και στους αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν και βρέθηκαν εκεί – για το πώς κατέληξε στον γκρεμό. «Δεν σας λέω» ήταν η απάντησή της και πλέον η αστυνομία διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνδρες της αστυνομίας έχουν στην κατοχή τους το κινητό από το οποίο ειδοποιήθηκε η μητέρα του κοριτσιού που είχε το ατύχημα. Η μαθήτρια νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση έχοντας κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, τραύματα στον λαιμό τα χέρια και τα πόδια.

Κλήθηκαν για καταθέσεις φίλες της 15χρονης

Πληροφορίες αναφέρουν πως μαζί με τη μαθήτρια, στο ύψωμα είχαν βρεθεί και άλλοι συνομήλικοί της. Φημολογείται δε, πως αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για διαπληκτισμό των παιδιών λίγο πριν η 15χρονη βρεθεί στο κενό.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι πήραν καταθέσεις από τους φίλους της μαθήτριας ενώ δυο από τις φίλες της κλήθηκαν και στο αστυνομικό τμήμα, αφού πρώτα τους ζητήθηκε να ενημερώσουν τους γονείς τους για το συμβάν και για τις εξελίξεις.