ΠΑΙΔΕΙΑ

Πανελλήνιες 2016: Οι απαντήσεις στη Βιολογία Γενικής

Πανελλήνιες 2016: Οι απαντήσεις στη Βιολογία Γενικής

Με τα μαθήματα της Βιολογίας, της Λογοτεχνίας, της Διοίκησης Επιχειρήσεων και της Χημείας - Βιοχημείας ολοκλήρωσαν τις Πανελλήνιες – Πανελλαδικές 2016 οι υποψήφιοι των ΓΕΛ, σήμερα Τετάρτη 1η Ιουνίου.

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στη Βιολογία

Δείτε ΕΔΩ τις απαντήσεις στη Βιολογία

Όπως και τις προηγούμενες μέρες, έτσι και σήμερα Τετάρτη (1/6), το Newsbomb.gr θα σας παρουσιάσει πρώτο τα θέματα και τις απαντήσεις σε όλα τα εξεταζόμενα μαθήματα.

Το Newsbomb.gr, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, βρίσκεται δίπλα στο πλευρό των μαθητών και μεταδίδει πρώτο τα θέματα και τις απαντήσεις.

Με συνεχή ροή σε συνεργασία με τα φροντιστήρια «ΝEO», θα σας ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα για τα θέματα των Πανελληνίων 2016.

Συνεχής ροή για τα θέματα των Πανελληνίων - Πανελλαδικών 2016

Οι πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις 2016

Αυτοί έχουν δικαίωμα να δώσουν επαναληπτικές εξετάσεις

Στις επαναληπτικές εξετάσεις των Πανελλαδικών - Πανελληνίων Εξετάσεων 2016 μπορούν να δώσουν όσοι υποψήφιοι εξετάζονται με το νέο σύστημα, αλλά δεν είχαν δηλώσει τέταρτο μάθημα.

Στις επαναληπτικές εξετάσεις των Πανελλαδικών μπορούν να δώσουν όσοι υποψήφιοι εξετάζονται με το νέο σύστημα, αλλά δεν είχαν δηλώσει τέταρτο μάθημα, που συμπληρώνει την Ομάδα Προσανατολισμού τους, σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας.

Αυτό αφορά το μάθημα των Λατινικών (για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τη Βιολογία και τα Μαθηματικά (για την Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών), καθώς επίσης και τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (για την Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Έτσι, στην περίπτωση που υποψήφιοι προσήλθαν για εξέταση στα παραπάνω μαθήματα και δεν τους επετράπη η συμμετοχή, μπορούν να προσέλθουν στις επαναληπτικές εξετάσεις (ξεκινούν στις 8 Ιουνίου), χωρίς την προσκόμιση άλλων δικαιολογητικών.

Μεγάλες ανατροπές στις βάσεις και «σκληρή μάχη» για μια θέση στις υψηλόβαθμες σχολές

Δείτε ΕΔΩ τις απαντήσεις στη Χημεία (Νέο Σύστημα)

Δείτε ΕΔΩ τις απαντήσεις στη Χημεία (Παλαιό Σύστημα)

Δείτε ΕΔΩ τις απαντήσεις στα Λατινικά ΓΕΛ (Νέο Σύστημα)

Δείτε ΕΔΩ τις απαντήσεις στα Λατινικά ΓΕΛ (Παλαιό Σύστημα)

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στη Χημεία (Νέο Σύστημα)

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στη Χημεία (Παλαιό Σύστημα)

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στα Λατινικά ΓΕΛ (Νέο Σύστημα)

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στα Λατινικά ΓΕΛ (Παλαιό Σύστημα)

Σχετικές ειδήσεις