Βάσεις 2018: Αυτοί είναι οι πρώτοι των πρώτων (pics)

Newsroom Newsroom

Βάσεις 2018: Αυτοί είναι οι πρώτοι των πρώτων (pics)

Βάσεις 2018 | Ειδήσεις: Οι βάσεις 2018 για την εισαγωγή των υποψηφίων στα πανεπιστημιακά και τεχνολογικά ιδρύματα της χώρας ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (27/08/2018), χαροποιώντας ιδιαίτερα δύο ανθρώπους που προσπάθησαν πολύ και τελικά τα κατάφεραν, πετυχαίνοντας τις δύο υψηλότερες βαθμολογίες στις φετινές Πανελλήνιες – Πανελλαδικές εξετάσεις.

ΣΕ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΚΟΖΑΝΗ ΟΙ ΠΡΩΤΙΕΣ

Ο Σωτήρης Σοκορέλος από την Ρόδο ήταν εκείνος που εισήχθη πρώτος στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, κατορθώνοντας να συγκεντρώσει 19.641 μονάδες.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ της Ρόδου, ο Σωτήρης είναι γιος της Ζωής και του Μιχάλη Σοκορέλου διευθυντή της ορθοπεδικής κλινικής της Ρόδου.

Διαβάστε επίσης:

Η 38χρονη Αλεξάνδρα εκπλήρωσε ένα όνειρο ζωής

Την ίδια στιγμή, συγκίνηση προκαλεί η ιστορία της 38χρονης Αλεξάνδρας Τζάτσου από την Κοζάνη, που εισάγεται δεύτερη στην Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης, έχοντας συγκεντρώσει 19.150 μόρια στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

«Μόλις σχόλασα από την δουλειά μου και με ειδοποίησαν ότι τα αποτελέσματα βγήκαν σήμερα. Περίμενα ότι θα εισέλθω στην Ιατρική αλλά δεν περίμενα ότι θα βρίσκομαι τόσο ψηλά» ήταν οι πρώτες της κουβέντες στο ΑΠΕ- ΜΠΕ.

Η Αλεξάνδρα είναι μια σκληρά εργαζόμενη γυναίκα, δουλεύει ως βοηθός μικροβιολόγου σε γνωστό ιατρικό διαγνωστικό κέντρο της πόλης και έχει κάθε λόγο να νιώθει τριπλή χαρά.

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ήθελε πολύ να εισέλθει στην Ιατρική σχολή. «Ήταν ένα όνειρο που δεν κατάφερα να το πραγματοποιήσω όταν έδινα πρώτη φορά εξετάσεις το 1998, αλλά το καταφέρνω τώρα, 20 χρόνια μετά», είπε.

«Η πίστη στον εαυτό μας και συνεχή προσπάθεια είναι το εισιτήριο για να καταφέρεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου, αυτό τον κανόνα ακολούθησα και μάλλον αποζημιώθηκα», πρόσθεσε η ίδια όλο χαρά.

Βέβαια δεν ξεχνά να αναφερθεί στην μητέρα της, τον άνθρωπο πρότυπο που ήταν δίπλα της, τη στήριξε σε κάθε προσπάθεια και δυσκολία της ζωής της, ακόμη και όταν την έβλεπε να χάνει το κουράγιο της.

Διαβάστε επίσης:

Βάσεις 2018: Αυτοί είναι οι πρώτοι των πρώτων (pics)
01
Βάσεις 2018: Αυτοί είναι οι πρώτοι των πρώτων (pics)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved