ΕΛΛΑΔΑ

Δύο χρόνια χωρίς τη Στέλλα και τον Γιάννη – Ραγίζει καρδιές η μάνα (pics)

Δύο χρόνια χωρίς τη Στέλλα και τον Γιάννη – Ραγίζει καρδιές η μάνα (pics)
facebook

Η Στέλλα, 20 ετών, ήταν φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής στο Πολυτεχνείο Κρήτης και ο Γιάννης, 19 ετών, επίσης φοιτητής που βρισκόταν στα Χανιά για διακοπές, βρήκαν τραγικό θάνατο όταν παρασύρθηκαν από διερχόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο την ώρα που είχαν βγάλει βόλτα το σκύλο τους.

Η μητέρα της αδικοχαμένης Στέλλας με μήνυμά της στην προσωπική της σελίδα στο facebook αναφέρει: «ΔΥΟ χρόνια πέρασαν αστεράκι μου. Ακριβώς από αυτή τη στιγμή…ΔΥΟ χρόνια χωρίς το γέλιο σου, χωρίς τη φωνή σου, τα πειράγματα σου, τις αγωνίες σου, τα δάκρυα σου, τις χαρές σου… ΔΥΟ χρόνια χωρίς να μπορώ να σε αγγίζω, παρά μόνο στις φωτογραφίες… ΔΥΟ χρόνια που σου μιλάω χωρίς να μου απαντάς, αλλά γνωρίζοντας την απάντηση σου… ΔΥΟ χρόνια που συναντώ τις φίλες σου και είναι σαν να είσαι πάντα στην παρέα… ΔΥΟ χρόνια που εκεί που κλαίμε, ξαφνικά θυμόμαστε κάτι αστείο που είχες πει, ή είχες κάνει και γελάμε… Η ζωή μας, γεμάτη από αναμνήσεις… Μόνο που… να… υπάρχουν στιγμές που λυγίζω Στελλάκι μου κι ας ξέρω ότι δεν σου αρέσει και θυμώνεις… Δεν το ελέγχω Στελλάκι μου… γιατί εγώ ΔΥΟ παιδιά γέννησα, ΔΥΟ παιδιά ανάθρεψα, για ΔΥΟ παιδιά καμαρώνω… ΔΥΟ παιδιά θαυμάζω… Αλλά εδω και ΔΥΟ χρόνια, εσένα σε βλέπω μόνο με τα μάτια της ψυχής μου… Σε νιώθω, κλείνοντας τα μάτια, να με αγκαλιάζεις και να μου λες «μανουλίτσα μου»… Σε βλέπω με τον Γιάννη, τα ΔΥΟ σας, χέρι χέρι, να συζητάτε και να γελάτε ευτυχισμένα..».

Το χρονικό της τραγωδίας

Ήταν λίγο μετά της 7 το πρωί της 17ης Αυγούστου του 2017 και η 20χρονη Στέλλα με τον 19χρονο Γιάννη έκαναν βόλτα το σκυλάκι τους στα Κουνουπιδιανά Χανίων.

Ξαφνικά, το ΙΧ αυτοκίνητο – που οδηγούσε ο 20χρονος Γεωργιανός – ξέφυγε από τον έλεγχο κι έπεσε πάνω τους με ιλιγγιώδη ταχύτητα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της Στέλλας, η οποία ξεψύχησε ακαριαία.

Ο Γιάννης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων, σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, όπου λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Με πληροφορίες από το cretapost.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αυτός είναι ο εμπρηστής: Έλληνας, ψυχικά υγιής και οικογενειάρχης – Στο «φως» συγκλονιστικά στοιχεία

Καιρός: Σαββατοκύριακο με βροχές και καταιγίδες - Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα (χάρτες)

Σχετικές ειδήσεις