ΕΛΛΑΔΑ

Κινηματογραφική καταδίωξη «σήκωσε στο πόδι» τη Λαμία

Κινηματογραφική καταδίωξη «σήκωσε στο πόδι» τη Λαμία

Δεν σταμάτησε σε σήμα για έλεγχο και τον κυνηγούσαν σε όλη τη Λαμία...

Μεγάλη αναστάτωση λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στην πόλη της Λαμίας όπου εκτυλίχθηκαν σκηνές κινηματογραφικής ταινίας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός ενός λευκού αυτοκινήτου δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών της ΟΠΚΕ για έλεγχο, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει.

Η κίνηση του αυτή μια τρελή καταδίωξη σε διάφορες περιοχές της Λαμίας με περιπολικά και μηχανές να προσπαθούν να μπλοκάρουν το αυτοκίνητο που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

1-5.jpg
Ο κόσμος άκουγε τις σειρήνες να ουρλιάζουν και έβλεπε να περνούν περιπολικά με μεγάλη ταχύτητα σε διάφορες περιοχές και δεν μπορούσε να καταλάβει τι συμβαίνει.

Τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν κάπου στα Γαλανέικα, στη βόρεια πλευρά της πόλης, να μπλοκάρουν και να ακινητοποιήσουν το λευκό αυτοκίνητο και να συλλάβουν τον οδηγό και ένα ακόμη άτομο που επέβαινε σε αυτό.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποια ήταν τα άτομα που επέβαιναν στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο και γιατί ήθελαν να αποφύγουν τον έλεγχο.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, συνέλαβαν επίσης και ένα ακόμη άτομο με μηχανή μεγάλου κυβισμού, το οποίο κάποια στιγμή κινούνταν μαζί με το καταδιωκόμενο αυτοκίνητο και μετά χωρίστηκαν κοντά στον περιφερειακό του κάστρου. Ο νεαρός δικυκλιστής μπλοκαρίστηκε στην συνοικία της Αμφιθέας, ωστόσο ισχυρίστηκε ότι δεν γνωρίζει και δεν έχει σχέση με τα άτομα που επέβαιναν στο λευκό όχημα.

Όλοι έχουν προσαχθεί στο αστυνομικό μέγαρο Λαμίας για τα περαιτέρω.

Οι πρώτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο νεαρός οδηγός του οχήματος, που είναι 18 ετών, δεν είχε δίπλωμα και γι αυτό δεν σταμάτησε στο σήμα για τον έλεγχο και ακολούθησε η καταδίωξη.

2-2.jpg
Συνολικά προσήχθησαν τρία άτομα στο ΑΤ Λαμίας

Τέλος, σημειώνεται ότι από τύχη δεν σημειώθηκε κάποιο ατύχημα, αφού ο οδηγός του «τρελού» αυτοκινήτου έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα περνώντας κόκκινα φανάρια και διασταυρώσεις χωρίς να σταμάτα.

Πηγή: lamiareport.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αίγιο: Αποκάλυψη-σοκ για τον οδηγό - Είχε εμπλακεί σε τροχαίο με τραυματίες αστυνομικούς (vids)

Περίμενε 50 χρόνια το σχολικό reunion: Σκότωσε τον συμμαθητή που του έκανε bullying (vid)

Σχετικές ειδήσεις