ΕΛΛΑΔΑ

Ανακλήθηκε διορισμός στο Ίδρυμα της Βουλής

Ανακλήθηκε διορισμός στο Ίδρυμα της Βουλής
INTIME NEWS

Στην ανάκληση του διορισμού του πρώην προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της Κοινωνίας της Πληροφορίας Ιδομενέα Μανωλιτσάκη, προχώρησε το Ίδρυμα της Βουλής.

Σύμφωνα με την απόφαση που αναρτήθηκε στην κοινοβουλευτική διαφάνεια, η πρόεδρος του Ιδρύματος Νίκη Μαρωνίτη ανακαλεί τον διορισμό του «για λόγους διαφορετικής εκτίμησης των αυτών πραγματικών περιστατικών, και συγκεκριμένα, έπειτα από επαναξιολόγηση των προτεραιοτήτων και των λειτουργικών αναγκών του Ιδρύματος της Βουλής, ειδικότερα στο πεδίο των δράσεων που άπτονται ψηφιακών εφαρμογών, σε συνδυασμό με λόγους γενικότερου δημοσίου συμφέροντος που αφορούν σε εν γένει ζητήματα λειτουργίας του νομικού προσώπου του Ιδρύματος της Βουλής για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, δεν κρίνεται, επί του παρόντος, αναγκαία η πλήρωση της εν λόγω θέσης».

Ο Ιδομενέας Μανωλιτσάκης τον Οκτώβριο του 2015 τοποθετήθηκε από την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ επικεφαλής της Κοινωνίας της Πληροφορίας και ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη της κυρίας Ρένας Δούρου. Είχε προσληφθεί στις 31 Μαΐου 2019 με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου πλήρους απασχόλησης για δύο (2) έτη, σε κενή οργανική θέση ΠΕ Πληροφορικής.

«Ο εν λόγω υπάλληλος τοποθετείται στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Προβολής και Πολυμέσων και αναλαμβάνει να εκτελεί καθήκοντα της ειδικότητάς του ή όποια άλλα συναφή, παρεμφερή ή άλλα καθήκοντα του αναθέτει η Εκτελεστική Επιτροπή ή η Γενική Γραμματέας του Ιδρύματος», αναφερόταν στη σχετική απόφαση της προέδρου του Ιδρύματος της Βουλής Νίκης Μαρωνίτη.

Διαβάστε ΕΔΩ την απόφαση

Πηγή: Cnn.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Μίκαελ Σουμάχερ: Αποκάλυψη «βόμβα» για την κατάσταση της υγείας του

Καιρός: Έρχεται κακοκαιρία τις επόμενες ώρες - Ποιες περιοχές θα «χτυπήσει»

Σχετικές ειδήσεις