ΕΛΛΑΔΑ

Αίγιο: Αυτές είναι οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει 28χρονος οδηγός που θέρισε γιαγιά και εγγονάκι

Αίγιο: Αυτές είναι οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει 28χρονος οδηγός που θέρισε γιαγιά και εγγονάκι

Η ποινική δίωξη στον 28χρονο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR, ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα Ναυτοδικείου και αφορά σε επικίνδυνη οδήγηση, ανθρωποκτονία εξ΄αμελείας, εγκατάλειψη τόπου ατυχήματος και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Επιπλέον, έχει περιοριστικό όρο αυτόν της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Ο νεαρός θα απολογηθεί τις επόμενες ημέρες για το τραγικό δυστύχημα. Ο 28χρονος οδηγός, ο οποίος υπηρετεί στο Πολεμικό Ναυτικό και έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, βγήκε από το ψυχιατρείο που νοσηλευόταν μετά το δυστύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το πόρισμα των πραγματογνωμόνων ο οδηγός μπήκε στη μοιραία στροφή με 100 χλμ. Σημειώνεται ότι το πόρισμα δεν έχει παραδοθεί ακόμα στις αρχές, ενώ έχει ορισθεί από την πλευρά του οδηγού και τεχνικός σύμβουλος.

Πώς έγινε το φρικτό τροχαίο

Με ιλιγγιώδη ταχύτητα κινούνταν, σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα που παρέσυρε την 67χρονη και το λίγων μηνών εγγονάκι της το απόγευμα της Κυριακής (25/08), στην περιοχή των Καμαρών.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου, ερχόμενος από το Λαμπίρι με ιλιγγιώδη ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του στην προσπάθειά του να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα. Το αποτέλεσμα ήταν να καβαλήσει το πεζοδρόμιο και να σαρώσει γιαγιά και εγγονό, που είχαν βγει βόλτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protionline.gr, ο οδηγός δε σταμάτησε για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και συνελήφθη λίγο αργότερα στον Λόγγο, από άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιάλειας. Μάλιστα στην προσπάθειά του να διαφύγει έπεσε στη θάλασσα και ανέβηκε σε βάρκα αλλά εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Τα θύματα διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες από το αυτοκίνητο του 28χρονου:

Σοκάρουν οι μαρτυρίες

Σοκαριστικές μαρτυρίες αποκαλύπτουν στην «Real news» ότι ο 28χρονος οδηγός που παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα μια 67χρονη γυναίκα και τον εγγονό της στο Αίγιο, πριν από επτά ημέρες, λίγο έλειψε να χτυπήσει άλλα δύο άτομα που βρέθηκαν στον δρόμο του.

Ακόμη και την ημέρα που συνέβη η τραγωδία, λίγο έλειψε να χτυπήσει έναν ακόμα άνθρωπο και συγκεκριμένα ένα 12χρονο κοριτσάκι που ανέβαινε από τη θάλασσα με κατεύθυνση το σπίτι της.

«Η ζωή του ήταν αυτό το αυτοκίνητο. Τι να πω. Παραθεριστής είμαι εδώ, αλλά δεν έχω ξαναδεί τέτοια συμπεριφορά», λέει γείτονάς του, ιδιοκτήτης εξοχικού, παράπλευρου με το σπίτι της οικογένειας του 28χρονου. Μετά την τραγωδία, τα στόματα άνοιξαν. Ο θείος του μικρού Γιαννάκη -του νηπίου των 14 μηνών- μιλώντας στη RealNews δήλωσε πως «ο δράστης πριν από το μοιραίο συμβάν και ενώ έφευγε από την περιοχή της Παναγοπούλας, όπου διασκέδαζε με την 20χρονη φίλη του σε παραλιακό μπαρ, λίγο έλειψε να παρασύρει οδηγό δικύκλου».

g.jpg
Αίγιο: Μαρτυρίες «φωτιά» πριν και μετά το δυστύχημαvideo

Η οδηγός δήλωσε στην εφημερίδα πως είδε... το χάρο με τα μάτια της εκείνο το απόγευμα, αφού και η ίδια στο παρά πέντε γλίτωσε τα χειρότερα και απέφυγε τη σύγκρουση με το αυτοκίνητο του 28χρονου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αναδρομικά 2019: «Κλείδωσαν» τα ποσά - Δείτε πόσα θα πάρετε και πότε (ΠΙΝΑΚΕΣ)

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή

Σχετικές ειδήσεις