ΕΛΛΑΔΑ

Βράβευση των εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στα Healthcare Business Awards 2019

Βράβευση των εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στα Healthcare Business Awards 2019
Βραβεύθηκαν οι Εθελοντές Σαμαρείτες, Διασώστες και Ναυαγοσώστες, που έλαβαν μέρος στις πυρκαγιές στην Εύβοια
Ε.Ε.Σ.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα στον Πολυχώρο Λώλου το βράδυ της Τετάρτης (02/10/2019), η Boussias Communications και το Health Daily διοργάνωσαν, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, τα Healthcare Business Awards 2019.

Στη λαμπρή τελετή για την ανάδειξη των βέλτιστων και καινοτόμων πρωτοβουλιών στο εξαιρετικά απαιτητικό περιβάλλον της Υγείας, απονεμήθηκαν τιμητικά βραβεία σε εξέχοντα πρόσωπα από το χώρο της επιστήμης και της έρευνας, της επιχειρηματικότητας, της ιατρικής καθώς και σε πρόσωπα με κοινωνική προσφορά στο χώρο της υγείας.

Για μία ακόμα χρονιά ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και συγκεκριμένα οι Εθελοντές Σαμαρείτες, Διασώστες και Ναυαγοσώστες, που έλαβαν μέρος στις πυρκαγιές στην Εύβοια απέσπασαν τιμητικό βραβείο για την άμεση επέμβασή τους.

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός με κλιμάκιο Εθελοντών Σαμαρειτών ανέβηκαν στο βήμα για να παραλάβουν αυτό το ξεχωριστό βραβείο.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ., στην ομιλία του, ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την τιμητική αυτή βράβευση και αναφέρθηκε με ιδιαίτερα θερμά λόγια, στους χιλιάδες των εθελοντών και στο μόνιμο προσωπικό του Οργανισμού, που είναι πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη και να συμπαρασταθούν στον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Τέλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Περιφέρειας Αττικής, Νικόλαος Πέππας, ως επίσημος ομιλητής στην έναρξη της εκδήλωσης, εξύμνησε το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού τονίζοντας ότι οποιαδήποτε στιγμή ζητήθηκε από τον Οργανισμό, η συνδρομή του στο έργο της πολιτείας ήταν άμεση και καθοριστική.