ΕΛΛΑΔΑ

Αιχμηρή ανακοίνωση του Δήμου Πειραιά κατά Ανωμερίτη

Αιχμηρή ανακοίνωση του Δήμου Πειραιά κατά Ανωμερίτη

Την αντίθεση του στις πράξεις και τις σκέψεις του Γιώργου Ανωμερίτη σε σχέση με έργα στο Πειραιά εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Δήμος Πειραιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση το Δήμου Πειραιά:

«Δυστυχώς ο Πρόεδρος του ΟΛΠ κ. Γιώργος Ανωμερίτης με τα όσα ισχυρίζεται επιβεβαιώνει ότι επέλεξε να δώσει τη μάχη της οπισθοφυλακής. Αναζητεί εναγωνίως συνενόχους των αποφάσεών του στο παρελθόν. Εκεί είναι βέβαιο ότι θα βρει όχι μόνο συνενόχους στα σχέδιά του που αλλοιώνουν τη φυσιογνωμία του Πειραιά, αλλά και αρκετούς ενόχους για την εγκατάλειψη της πόλης για δεκαετίες.

Ο κ. Ανωμερίτης επέλεξε το παρελθόν. Ο Πειραϊκός λαός όμως είναι εκείνος που επιλέγει το παρόν και το μέλλον του.

Οι Πειραιώτες λένε όχι στην κατασκευή του Monorail, ενός “έργου” πανάκριβου που δεν υπάρχει σε κανένα μεγάλο λιμάνι της Ευρώπης, αποκόπτει την πόλη από το θαλάσσιο μέτωπο της και βλάπτει σοβαρά τη λειτουργία της.

Ο Πειραϊκός λαός λέει ναι στην κατασκευή της υπόγειας σήραγγας που θα ενώνει το ΣΕΦ με το λιμάνι και το δρόμο ταχείας κυκλοφορίας Κερατσινίου-Δραπετσώνας.

Ο Πειραιάς θα γυρίσει σελίδα, θα κερδίσει τη μάχη της ανάπτυξης και του καλύτερου αύριο και θα αφήσει πίσω του τις καταστροφικές επιλογές του χθες.»