ΕΛΛΑΔΑ

Φονικό στην Κρήτη: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη - Χαροπαλεύει ο γιος

Φονικό στην Κρήτη: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη - Χαροπαλεύει ο γιος
Intime News

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου νοσηλεύεται ο 45χρονος που τραυματίστηκε, χθες το απόγευμα (10/02), κατά το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε σε οικισμό κοντά στο χωριό Κουρούνες, στη Νεάπολη Λασιθίου.

Ο 45χρονος που έχει τραυματιστεί από κυνηγετικό όπλο στην κοιλιακή χώρα, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, πλην όμως η κατάστασή του, σύμφωνα με τη Διοίκηση του νοσοκομείου, κρίνεται ακόμη πολύ σοβαρή και τα επόμενα εικοσιτετράωρα είναι κρίσιμα για τη ζωή του.

Από την αιματηρή επίθεση -της οποίας δράστης, σύμφωνα με την Αστυνομία, φέρεται να είναι ένας 43χρονος- βρήκε τραγικό θάνατο ο 73χρονος, πατέρας του 45χρονου που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, ενώ ελαφρύτερα τραυματισμένος νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου και ένας 52χρονος, ο γαμπρός του θύματος, που φέρει σκάγια στο κεφάλι και το θώρακα.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής που αντιλήφθηκαν χθες το απόγευμα το περιστατικό, ο 73χρονος με τον 45χρονο γιο του και τον 52χρονο γαμπρό του, βρίσκονταν στην κτηνοτροφική μονάδα της οικογένειας, όταν ο δράστης με το ΙΧ όχημά του έφτασε απ' έξω και άρχισε να πυροβολεί προς την πλευρά των τριών ανδρών και αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου.

Το χρονικό

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Δευτέρας (10/02) στην Κρήτη έπειτα από επεισόδιο με πυροβολισμούς με έναν νεκρό και έναν τραυματία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, όλα συνέβησαν περίπου στις 6 το απόγευμα όταν έπεσαν πυροβολισμοί στο περιοχή Περάμπελα πάνω από το χωριό Κουρούνες του νομού Λασιθίου.

Τότε ένας 42χρονος άνδρας – για άγνωστους ακόμα λόγους – πυροβόλησε δύο άτομα, έναν 72χρονο αλλά και τον 45χρονο γιο του.

Το αποτέλεσμα ήταν να πέσει νεκρός ο ηλικιωμένος άνδρας ενώ ο γιος του να τραυματιστεί σοβαρά στην κοιλιά.

Στη συνέχεια ο δράστης έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ ειδοποιήθηκαν οι Αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας αλλά και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στον 45χρονο και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου όπου εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Οι Αρχές γνωρίζουν την ταυτότητα του δράστη και έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του ενώ παράλληλα ερευνούν κάθε σπιθαμή και παίρνουν καταθέσεις για να διαλευκάνουν τα αίτια του εγκλήματος.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Απόκοσμο θέαμα: Η θάλασσα βάφτηκε με... αίμα - Εικόνες φρίκης

Μυστηριώδες φαινόμενο στην Κρήτη - Γιατί ανησυχούν οι επιστήμονες

Σχετικές ειδήσεις