ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα κλοπής ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας

Θύμα κλοπής ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας
INTIME NEWS

Θύμα κλοπής μέσα στο σπίτι του έπεσε ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ.Τόσκας πήγε στο αστυνομικό τμήμα του Χαλανδρίου και κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα κλοπής.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην υπουργός ανέφερε στους αστυνομικούς ότι άγνωστοι μπήκαν σε αποθηκευτικό χώρο στο σπίτι του και του αφαίρεσαν μετάλλια, έγγραφα και άλλα αντικείμενα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι επειδή αυτός ο χώρος είχε πλημμυρίσει και κάποια άτομα είχαν πάει να βοηθήσουν στις εργασίες, η αστυνομία τους θεωρεί υπόπτους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, στην αποθήκη εργαζόταν συνεργείο καθαρισμού, καθώς το υπόγειο είχε πλημμυρίσει. Στη συνέχεια ο κ. Τόσκας διαπίστωσε ότι λείπουν αντικείμενα από την αποθήκη.

«Έχει μεγάλη φρουρά ο κ. Τόσκας, είναι πρώην υπουργός» είπε στον ΣΚΑΪ ο Σταύρος Μπαλάσκας, μέλος του ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής. Δεν απέκλεισε πάντως το ενδεχόμενο να μπήκαν διαρρήκτες στην αποθήκη χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

«Έχουμε να κάνουμε με μια αποθήκη στο υπόγειο η όποια δεν μπορεί να φυλάσσεται από τη φρουρά. Έχει μεγάλη φρουρά ο κ. Τοσκας είναι πρώην υπουργός», είπε ο κ. Μπαλάσκας.

Υπενθυμίζεται, στον πρώην υπουργό είχε ασκηθεί έντονη κριτική όταν είχε παροτρύνει πολίτες «να προσποιούνται ότι κοιμούνται όταν αντιληφθούν ληστή μέσα στο σπίτι τους».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Μυστηριώδες μήνυμα σε χιλιάδες κινητά τηλέφωνα (pics)