ΕΛΛΑΔΑ

Άγρια δολοφονία στην Κρήτη - Τον σκότωσαν με σφυρί

Άγρια δολοφονία στην Κρήτη - Τον σκότωσαν με σφυρί
INTIME NEWS

Συναγερμός σήμανε το πρωί του Σαββάτου στις αρχές της Κρήτης, καθώς στην παραλία του Αλμυρού στον Άγιο Νικόλαο, του νομού Λασιθίου, εντοπίστηκε το πτώμα ενός άνδρα νεαρής ηλικίας.

Αντιμέτωποι με το μακάβριο εύρημα, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ήρθαν δύο αλλοδαποί που έκαναν τη βόλτα τους στην περιοχή, γύρω στις 8.30 το πρωί του Σαββάτου και αμέσως επικοινώνησαν με τις αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος και το ΕΚΑΒ.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες από το σημείο:

Όπως αναφέρει το neakriti, πρόκειται για αλλοδαπό άντρα, νεαρής ηλικίας, που φέρεται να δολοφονήθηκε. Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σε κοντινή απόσταση από το πτώμα βρέθηκαν ένα σφυρί και δύο μαχαίρια.

Την υπόθεση έχουν αναλάβει οι λιμενικές αρχές Αγίου Νικολάου και η σορός μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου για την διενέργεια της νεκροψίας νεκροτομής, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Για το τραγικό συμβάν μίλησε στο neakriti ο Σπύρος Πασσάκος, Περιφερειακός Διοικητής Κρήτης του Λιμενικού, ο οποίος βρέθηκε στην παραλία του Αλμυρού, για τον συντονισμό της υπόθεσης. «Δύο περιπατητές, μόνιμοι κάτοικοι που εντόπισαν τον νεκρό άντρα ενημέρωσαν τις αρχές. Πρόκειται για άντρα με καταγωγή το Πακιστάν, ηλικίας περίπου 24 ετών και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία φαίνεται να έχει δολοφονηθεί. Σε κοντινή του απόσταση βρέθηκε ένα σφυρί και ένα 2 μαχαίρια. Στο σημείο έφθασε και η ιατροδικαστής ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει έρευνες που έχουν αναλάβει οι Λιμενικές αρχές Λασιθίου με την συνδρομή και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της αστυνομίας Λασιθίου».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εύβοια: Πέθανε η 24χρονη Γιολάντα - Η όμορφη δασκάλα έφτασε να ζυγίζει μόνο 29 κιλά