ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε η δημοσιογράφος Χαρά Τζαναβάρα

Πέθανε η δημοσιογράφος Χαρά Τζαναβάρα
pixabay

Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Χαρά Τζαναβάρα.

Απόφοιτος του ΕΜΠ, έγραφε για πολλά χρόνια στην «Ελευθεροτυπία» και στη συνέχεια στην «Εφημερίδα των Συντακτών», καλύπτοντας το ρεπορτάζ του υπουργείου Περιβάλλοντος.

Όπως αναφέρει η Εφημερίδα των Συντακτών την οποία βοήθησε η ίδια να σταθεί στα πόδια της: « Ήταν από τους πρώτους εμψυχωτές, από τα πρώτα στελέχη της «Εφημερίδας των Συντακτών» και ήταν εκείνη που κατάφερε να μετατρέψει και με την ιδιότητα της, ως απόφοιτος του ΕΜΠ, ένα μικρό σχετικά χώρο σε μια λειτουργική εφημερίδα των 140 ανθρώπων. Μελέτησε, σχεδίασε και συμμετείχε η ίδια ακόμα και στις επισκευές, στη διαρρύθμιση, στην οικονομική επίπλωση, σε όλα. Με απίστευτο ζήλο και με τη βοήθεια των αγαπημένων της ανιψιών που φοιτούσαν τότε στο ΕΜΠ κυριολεκτικά τα έδωσε όλα».

Συλλυπητήρια από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση για τον θάνατο της δημοσιογράφου Χαράς Τζαναβάρα εξέδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης

«Η απώλεια της Χαράς Τζαναβάρα μας γεμίζει με θλίψη.

Η δημοσιογράφος της “Ελευθεροτυπίας” παλιότερα και της “Εφημερίδας των Συντακτών” τα τελευταία χρόνια, άφησε με τη δουλειά της το δικό της ξεχωριστό στίγμα στους τομείς του περιβάλλοντος, της χωροταξίας και της ενέργειας με τους οποίους ασχολήθηκε με αξιοζήλευτη αφοσίωση. Σοβαρή, αμερόληπτη και πάντα με κοινωνική ματιά στα πράγματα, η Χαρά Τζαναβάρα εργάστηκε με πλήρη σεβασμό στη δημοσιογραφική δεοντολογία και ανεξαρτησία.

Απευθύνω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά της και τους συναδέλφους της» καταλήγει.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Αγωνία για την αύξηση των κρουσμάτων στην Ελλάδα – Γιατί είναι κρίσιμος ο Απρίλιος

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Πρωτόγνωρες καταστάσεις! Μπλόκα παντού – Κανείς στο δρόμο χωρίς άδεια

Ροή Ειδήσεων